1a femenina

Els tres punts, mitja vida

1a divisió femenina. L'Espanyol continua en ratxa, supera el Betis i avui mateix podria segellar la permanència si els perseguidors fallen

espanyol 2 betis 0

ESPANYOL:Mimi, Elba, Estíbi, Carola, Leti, Eli, Pilar Garrote (Baudet, 66'), Dulce, Núria Garrote, Paloma (Brenda, 21') i Luana (Sara, 90').BETIS:Raquel, Cristina (Andrea, 45'), Lidia (Laura, 45'), Martita (Kuki, 62'), Irene, Paula (Laura, 83'), Nana, Beita, Clau, Suárez i Paulita.GOLS:1-0 (28') Leti. 2-0 (60') Pilar Garrote.ÀRBITRE:Ripoll Solano.T.G.:a la local Mimi.PÚBLIC:Uns 900 espectadors.COMENTARI:L'Espanyol va fer ahir un pas de gegant per continuar una temporada més a primera divisió. Les noies de Rubén Rodríguez, que arran de la seva arribada a la banqueta un mes enrere han reaccionat, van encadenar amb una victòria contra el Betis la quarta jornada sense perdre (10 punts de 12), fet que els podria assegurar la permanència avui mateix. Si l'Albacete o l'Oiarzun perden, les blanc-i-blaves continuaran tindran la salvació al sac. Contra un Betis que ja no s'hi jugava res, l'Espanyol va agafar la batuta del partit i va mostrar-se més ambiciós. Les andaluses esperaven al contraatac. La seva tàctica, però, no va tenir fruit, ja que la major ambició de les locals va tenir recompensa. Leti, connectant un servei de cantonada en el 28, i Pilar Garrote, amb una bona acció individual (60'), van fulminar el Betis.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)