Girona

Pablo Machín

“Són un gran equip, però hem estat una mica tous”

El Girona, com quinze dels anteriors divuit equips que han visitat el Ciutat de València, en va sortir amb una derrota. “Quan marxes sense puntuar, res pot ser positiu. És cert que és el camp del líder, que ho és per mèrits propis i que ningú hi ha guanyat, però crec que hem fet un partit com a mínim per empatar”, va exposar Machín, que de seguida va afegir: “La clarividència a les àrees decideix, i ens ha faltat efectivitat. Ells són un gran equip, però hem estat una mica tous en defensa.” El tècnic va tenir pocs retrets per a l'equip: “Ells han demostrat que són jugadors de primera i a nosaltres ens queden uns passos per lluitar contra ells. Estic content del treball, la implicació i l'esforç, però podem corregir coses. I ells, en moments puntuals, han demostrat que són millors, tot i que nosaltres hem tingut moments de domini.”

El començament va ser dolent, amb l'1-0 ben aviat. “Ells han demostrat que no es relaxarien, i nosaltres no hem començat al màxim nivell. Ha estat un bon partit. Ells han fet molt mal en els espais, i quan s'han avançat, ho han tingut de cara.” En la segona meitat, els gironins van reclamar penal en més d'una acció. “Quan ho vegi a la televisió em quedarà més clar. Des de la banqueta, el d'Alcalá en un córner m'ho ha semblat. La mala sort és que hi ha hagut diverses accions d'aquest tipus, i no ens n'han assenyalat cap. Però el que ens importa és el que depèn de nosaltres. No en farem res, de queixar-nos dels àrbitres. Hem de ser mes contundents a les àrees.”

La derrota impedeix al Girona dependre d'ell mateix per celebrar dissabte mateix l'ascens a primera. L'objectiu, però, continua molt ben encarrilat. “Jo soc el primer que ho penso, perquè ens ho mereixem i guanyarem dos partits més, tot i que també ho deia els anys anteriors. Estem en una situació de privilegi, però els grans objectius s'assoleixen amb molt de treball. No som el Llevant, que gràcies a l'equip que té està ja tranquil. Nosaltres haurem de lluitar més, i quan competim contra aquests equips es veu el mèrit de la nostra plantilla.” Machín va valorar mantenir els set punts de marge: “El més important és que depenem de nosaltres i que és difícil que el rival també ho guanyi tot.”

LA VALORACIÓ

“Hem treballat bé, però en moments puntuals han demostrat que són millors”

ELS PENALS

“El d'Alcalá m'ho ha semblat, però no en farem de res, de queixar-nos”

EL CONTEXT

“La situació és de privilegi, però els grans objectius s'assoleixen amb molt de treball”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)