El Palamós s'acomiada amb una nova derrota

3a divisió. El degà cau derrotat al camp del Vilassar (2-1) i tanca el curs firmant només un punt dels últims quinze possibles

vilassar 2 palamós 1

VILASSAR DE MAR:Pacheco, Jaume, Blanchart, Peque, Ivan, Tejero, Rovira (Marcos, 82'), Pau (Omar, 80'), Matamala, Camacho (Joel, 74') i Soufiane.PALAMÓS:Manzano, Moha, Cano, Akrong, Subi, Gerard Herrera, Guillem Cornellà, Sergi Collell (Gasca, 46'), Ivan Garcia, Bonaventura (Serramitja, 60') i Marc Medina (Agi, 60').GOLS:1-0 (6') Camacho. 2-0 (63') Camach0. 2-1 (73') Camacho, en pròpia porteria.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:als locals Ivan, Marcos i Peque; i als visitants Bonaventura, Akrong, Cornellà, Moha i Ivan Garcia.

El Palamós es va acomiadar del curs amb la quarta derrota en els últims cinc partits.

El matx ja no va començar bé, i és que el Vilassar es va avançar ben aviat. Camacho va aparèixer lliure de marcatge per rematar una centrada de Rovira (6'). El gol va ser el premi per a un Vilassar que va dominar la primera part i el càstig per a un Palamós força inofensiu.

En la segona part, es va repetir el guió. Els locals van tornar a sortir amb més força i no van tardar fer el segon. Camacho, sol de nou, va rematar un córner al fons de la xarxa. Amb el 2-0, el Palamós va passar un calvari, ja que els locals van tenir bones ocasions per ampliar encara més l'avantatge. Però, en canvi, va ser el degà el que va aconseguir veure porteria amb un xut de falta de Moha que va picar en el defensor Camacho i es va convertir en el 2-1. El gol va donar ales al Palamós, que va buscar l'empat en els últims minuts i el va estar a punt d'aconseguir Serramitja, però Pacheco ho va evitar en un un contra un.