Girona

Per pujar dissabte farà falta una carambola

La situació. El Girona només podrà celebrar l'ascens en la pròxima jornada si, a més de derrotar l'Alcorcón, fallen el Getafe, el Tenerife i el Cadis, que juga dues hores més tard

El Girona va perdre al Ciutat de València la possibilitat de dependre d'ell mateix per celebrar dissabte, a Montilivi contra l'Alcorcón (19 h), l'ascens a primera divisió. Matemàticament, encara hi ha possibilitats que l'equip sigui dissabte mateix equip de primera divisió, però necessita una combinació de resultats. Per aconseguir-ho, fa falta que el Getafe no guanyi divendres a casa l'Elx, i que l'endemà ni el Tenerife –rep a casa el Llevant– ni el Cadis –juga al Carranza contra el Còrdova– tampoc guanyin. A més, el partit dels gaditans comença dues hores més tard que el de Montilivi, per la qual cosa serà impossible celebrar l'ascens just quan acabi el Girona-Alcorcón.

El Tenerife va perdre l'oportunitat d'atrapar el Getafe i situar-se a set punts del Girona, i això que guanyava 0-2 al camp de l'Osca, que va acabar empatant. Ara, tant el Cadis com el Tenerife són a nou punts dels blanc-i-vermells.

Amb dotze punts per disputar-se, la garantia absoluta d'ascens a primera del Girona, encara que els altres rivals ho guanyessin tot, és fer-ne cinc. Després de rebre l'Alcorcón, el Girona visita el Nàstic, rep el Saragossa i tanca la lliga al camp del Còrdova.

LA GARANTIA

Fer 5 punts dels 12 que queden és sinònim d'ascens sense dependre d'altres resultats

LA JORNADA

El Tenerife, que s'hauria pogut situar a set punts, va desaprofitar un 0-2 a Osca
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)