Nàstic

futbol

Segona divisió A

Mala maror a Tarragona

Nàstic. El plantejament tàctic i la falta d'actitud de la primera part contra l'Oviedo han molestat l'entorn i el consell, que demanen una resposta de l'equip i del tècnic divendres a Vallecas

No va agradar gens ni mica a la directiva i a l'afició del Nàstic la primera meitat del partit de dissabte contra l'Oviedo, que va acabar amb un 0-2 que es va poder salvar gràcies a dos gols de Tejera (2-2). El president, Josep Maria Andreu, la va titllar de “patètica” i “inexplicable” a Tarragona Ràdio, sobretot perquè durant la setmana van demanar a l'equip que es deixés la pell en un duel clau per a la permanència. Tampoc va agradar el plantejament de Merino, amb una línia defensiva formada per quatre centrals i un atac amb dos davanters massa iguals, Barreiro i Àlex López. L'empat deixa els grana en zona de descens, amb els mateixos punts (43) que el primer equip en plaça de salvació, l'Alcorcón. Així, se la tornarà a jugar divendres (20 h) al camp del Rayo, que té tres punts més. Els madrilenys veuen el partit com l'oportunitat perfecta per encarrilar la permanència després de perdre dissabte a Alcorcón. El consell d'administració del Nàstic demana a l'equip i al tècnic una resposta per no complicar encara més les coses. Un altre mal partit podria fer, fins i tot, plantejar la continuïtat de Merino en els últims partits de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)