Una golejada per acabar

Punt i seguit. El Peralada supera el Júpiter en l'últim partit de lliga i ja pot pensar en la promoció d'ascens. Ernest Forgas va tornar a fer un doblet

júpiter 1 peralada 4

JÚPITER:Ivan, Eric, Julen (Roger, 82'), Adri, Pep, Rafa, Santolalla (Mario, 78'), Vives, Angel, Prat i Óscar Uroz (Saballs, 73').PERALADA:Gianni (Richi Paz, 58'), Pau Ribas (Chele, 62'), Estellés, Carbonell, Álamo, Djak (Bernat Batlle, 69'), Jorge Sureda, Macau, Cesc, Javi Sánchez i Ernest Forgas.GOLS:1-0 (15') Alex Prat. 1-1 (26') Cesc Clotet. 1-2 (71') Javi Sánchez. 1-3 (78') Ernest Forgas. 1-4 (85') Ernest Forgas.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:Cap.T.V.:Cap.

El Peralada va acabar la lliga per la porta gran, amb una golejada al camp del Júpiter (1-4), i ara ja pot pensar en la promoció d'ascens a segona B que començarà el pròxim cap de setmana. Cap dels dos equips tenien ja res en joc –els peraladencs ja només podien acabar segons i els de la Verneda ja estaven descendits– més enllà de tancar el campionat regular competint al màxim, i al final el duel va ser d'allò més entretingut. Els locals es van avançar ben aviat amb un gol en el primer quart d'hora de joc obra d'Alex Prat, que va definir des de dins l'àrea després d'aprofitar un mal rebuig de la defensa rival. El Peralada va reaccionar al cap de poc, i va fer el gol de l'empat després d'una gran passada a l'espai de Pau Ribas que va aprofitar Cesc Clotet (26'). I així es va arribar al descans, amb un 1-1 en el marcador que ho deixava tot obert de cara a la segona meitat.

En la represa el conjunt dirigit per Arnau Sala va agafar el domini del partit, però no va poder avançar-se fins al minut 71, quan Javi Sánchez va resoldre a la perfecció una paret amb Ernest Forgas. Poc després els dos mateixos protagonistes es van intercanviar els papers, ara amb Javi d'assistent i Forgas de rematador, enviant la pilota al fons de la xarxa amb un precís cop de cap (78'). El davanter del Peralada estava d'allò més inspirat i encara va tenir temps de marcar el seu particular doblet, que va suposar el definitiu 1-4. Aquesta vegada Forgas va aprofitar una bona centrada per la banda esquerra de Sergi Álamo per, novament, definir amb un cop de cap (85').

Hem acabat molt bé, és una victòria que no serveix de gaire res, però sí per encarar amb ganes el tram final que ens queda
L'Ernest [Forgas] continua marcant gols i és important. Esperem que continuï així
Arnau Sala
entrenador del peralada

Gianni es retira amb molèsties

El Peralada va acabar la lliga regular amb molt bones sensacions, golejant i agafant moral de cara a la promoció d'ascens (avui tindrà lloc el sorteig). Tot i així, el partit al camp del Júpiter va deixar una petita nota negativa en el conjunt peraladenc, i és que el porter Gianni Cassaro va ser substituït en el minut 58 per Richi Paz per culpa d'unes molèsties a la planta del peu dret. En principi s'espera que no sigui res greu, però caldrà veure l'evolució en els propers dies del porter, que recentment ja s'havia perdut uns quants partits per un trencament al quàdriceps. D'altra banda, el Peralada va fer debutar ahir el juvenil Bernat Batlle, al mateix temps que va fer jugar de titular el també juvenil Oriol Macau, que durant la temporada ja havia disposat de 44 minuts en la dinovena jornada al camp del Santfeliuenc.