Territorial

Sense possibilitats

1a catalana. El Llagostera B cau derrotat a casa contra el Masnou i ja no pot aspirar a la segona posició

LLAGOSTERA B 1 MASNOU 2

LLAGOSTERA B:Dani Castilla, Pere Espuña, Pol Gómez, Eloi Zamorano, Gelmà (Maymí, 71'), Maynau (Roger, 87'), Marçal (Lucas, 45'), Uri Vila, Peque, Óscar Almendros i Henry (Ibra, 45').MASNOU:Cano, Mati, Sergio Castillo, Moha, Maxime, Sebas, Romero (Hamza, 76'), Héctor, Ferran Tacón, Mendoza (Pompido, 88') i Brian (Caballero, 81').GOLS:1-0 (6') Peque. 1-1 (31') Dani Romero. 1-2 (70') Alcañiz.ÀRBITRE:Serrat Susi.T.G.:als locals Pol Gómez, Uri Vila, Lucas, Eloi, Almendros i Dani Castilla; i als visitants Dani Romero, Periañez i Matías.T.V.:Vermella directa al visitant Ferran (89').

El Llagostera B va perdre ahir tota possibilitat d'atrapar la segona posició després de perdre a casa contra el Masnou (1-2), una derrota que, combinada amb les victòries del Sants (2n) i de l'Andorra (3r), deixa els llagosterencs sense cap opció.

El conjunt dirigit per Pep Triadú es va avançar ben aviat amb un gol en el minut 6 de Peque, que va aprofitar una assistència d'Espuña. A partir de l'1-0 el Masnou, immers en la lluita per la permanència, va fer un pas endavant i va empatar quan s'havia jugat mitja hora. Va ser un gol polèmic, ja que la vaselina de Romero la va treure Espuña sota pals i l'àrbitre va considerar que la pilota ja era dins. El mateix Romero va estar a punt de fer el segon del seu equip, però va enviar la pilota al pal, mentre que Dani Castilla va haver d'intervenir en un xut des de gairebé el mig del camp del Masnou.

En la segona part el Llagostera B va començar amb una gran xut de Lucas que va aturar providencialment el porter, però va ser el Masnou qui va aconseguir marcar en el minut 70 mitjançant Alcañiz, que va aprofitar una badada defensiva per definir a dins l'àrea. Llavors Almendros va enviar una falta al pal, però els gironins van ser incapaços de tornar a veure porteria i van acabar claudicant.