2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

El líder manté la plena forma

Rècord de punts. Els blaugrana igualen el registre històric en el grup 3 que tenia el Llevant (82 punts) de la temporada 95/96

BARÇA B 3 EBRE 0

BARCELONA B:Varo, Palencia, Fali, Martínez, Cucurella, Sarsanedas, Gumbau, Kaptoum (Abeledo, 73'), Alfaro, Perea (Busquets, 78') i Romera (Cardona, 57').EBRE:Marqueta, Pajarero, Eneko, Alfonso, Paredes, Moustapha, Chupe, Kevin, Gabarre, Orbegozo (Txema Pan, 63') i Alain Barrón (Martínez, 57').GOLS:1-0 (60') Palencia. 2-0 (85') Cardona. 3-0 (88') Abeledo.ÀRBITRE:García Martín.T.G.:als visitants Alfonso, Kevin i Orbegozo.

El líder de la categoria continua en un estat de forma esplèndid previ a la promoció d'ascens a segona divisió A. El Barça B es va desfer amb facilitat de l'Ebre i ho va aprofitar per igualar el rècord històric de punts (82) en el grup 3 de segona B que manté el Llevant (95/96).

Tot i que als blaugrana els va costar perforar la porteria de Marqueta, l'equip de Gerard va portar el pes del partit ja des del primer temps. Kaptoum, Alfaro i Romera van protagonitzar clares ocasions, però no van encertar amb el gol. Fins i tot Perea va enviar una pilota al travesser a les acaballes del primer període.

En la segona meitat, els blaugrana no van perdonar. Palencia va engaltar una canonada des de lluny per obrir la llauna, tot i que poc després Varo va salvar els seus en un lliure indirecte dins l'àrea blaugrana. Ja al final, Cardona, de vaselina, va encarrilar el xoc i Abeledo, de cap, va acabar la golejada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)