3a divisió FEF

L'Olot, amb el cap en un altre lloc

Derrota. Els olotins perden contra un Manlleu que va baixar tot i remuntar un 1-3 en set minuts (4-3)

manlleu 4 olot 3

MANLLEU:Ivan González; Ot Bofill, Canal, Manu, Mate (Cristian, 46'); Ivan Fernández, Fredi, Martí Soler, Marc Garcia (Trulls, 67'); Pol Coll (Abde, 46') i Aumatell.OLOT:Quintanas; Ferru (Jose, 69'), Banús, Escudero, Bigas; Abel, Èric Vilanova, Blázquez, Tito (Dembo, 46'); Sergio Álvarez i Uri Santos (Roger, 58').GOLS:0-1 (9') Sergio Álvarez. 0-2 (44') Uri Santos. 1-2 (48') Manu. 1-3 (74') Dembo. 2-3 (80') Cristian. 3-3 (83') Trulls. 4-3 (87') Aumatell.ÀRBITRE:Gonzáles Moreno.T.G.:cap.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

El Manlleu va nedar molt per acabar-se ofegant a prop de la riba, i l'Olot s'ho va mirar des del seu vaixell de campió. Amb la tranquil·litat que suposava no jugar-s'hi res, l'equip de Calderé va fer el seu partit, es va avançar aviat amb relativa facilitat i va desconnectar en la segona meitat. Va ser aleshores quan els osonencs van apel·lar a l'orgull i a l'amor propi per remuntar un partit que tenien perdut. Van acabar amb un triomf a casa, però són nou equip de 1a catalana. Els aplaudiments de l'afició es van barrejar amb les llàgrimes d'uns jugadors rendits.

Va ser un d'aquells partits que, si haguessin pogut, tant els uns com els altres haurien triat no jugar. L'Olot només tenia al cap la promoció d'ascens a 2a B i va aprofitar una última jornada de lliga intranscendent per mantenir el ritme de competició i experimentar. Calderé va fer debutar el juvenil Sergi Ferrussola, que va actuar de lateral dret tot i ser pivot defensiu; en la segona part, va provar un 4-2-3-1 en què Èric Vilanova va fer de mitjapunta, i va donar una nova oportunitat a Sergio Álvarez, que el davanter –aquest cop sí– va aprofitar.

De fet, Sergio va ser l'home de la primera meitat. Va marcar el 0-1 amb una rematada a boca de canó (9') i va construir el 0-2; va aguantar una pilota al mig del camp, va fer una maniobra per conduir tot sol i va enviar un desplaçament precís als peus de Blázquez, que només va haver de cedir la pilota a Uri perquè definís (44').

El Manlleu hi creu

Tota l'emoció que havia faltat en la primera meitat va aparèixer en la segona, quan el Manlleu va posar el peu a l'accelerador i l'Olot l'en va treure. El domini osonenc va ser clar i es va traduir en un gol matiner de Manu, amb el cap (48'). Els locals van insistir, però van topar una vegada i una altra amb la seva pròpia falta de punteria i amb Quintanas. Van perdonar i ho van pagar amb l'1-3 de Dembo, en una jugada personal (74'), però van ser tossuts i no van parar fins que van capgirar el resultat en només set minuts: en el 80' va marcar Cristian (2-3); en el 83', Trulls (3-3), i en el 87', Aumatell va fer el quart (4-3). Tres gols inoperants.

Potser hem estat massa relaxats quan teníem el partit pràcticament controlat. Ara ja pensem en el sorteig del ‘play-off'
El sorteig és important perquè hi ha filials molt potents. Que la sort ens acompanyi
Ramon Calderé
entrenador de l'olot

Sis canvis en l'onze i un debut

Que el partit d'ahir era un tràmit per a l'Olot no en dubtava ningú, i que el tècnic Ramon Calderé aprofitaria per fer descansar els jugadors amb més minuts a les cames era un fet. Per això, ahir hi va haver sis canvis en l'alineació olotina respecte a la que va aconseguir el títol diumenge passat contra el Castelldefels (5-0). Roger Vidal, Jose, Micaló, Héctor Simón, Dembo i Marc Mas van caure de l'onze a favor de Banús, Bigas, Ferru, Èric Vilanova, Sergio Álvarez i Uri Santos. Per un d'ells, el juvenil Sergi Ferrussola, Ferru, va ser especial, ja que va suposar el seu debut amb el primer equip de l'Olot. “Ha complert. Volíem donar un premi al planter i ell es mereixia jugar avui”, va valorar Calderé després d'una derrota que provoca que el nou rècord de puntuació de l'Olot a tercera divisió quedi establert en els 80 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)