2a divisió FEF

futbol

Badalona

El més cruel dels drames

Sense ‘play-off'. El Badalona acaba golejat en un partit per oblidar al camp de l'Atlètic Llevant en què tot va sortir malament, i surt de la zona d'ascens just en l'última jornada

at. llevant 4 badalona 1

AT. LLEVANT:Sotres; Son, Káiser, Fran, Álvaro Moreno; Ribelles, Pepelu (Shaq, 75'); Ito (Álex Gil, 59'), Arturo, Manu Viana; i Allyson (El Hacen, 62').BADALONA:Morales; Robusté, Aleix Coch (Iván Agudo, 50'), Moyano; Fran Grima, Toni Lao (Moha, 62'), Sandro, Maestre, Víctor García (Musa, 68'); Bruno Vinicius i Gerard Oliva.GOLS:1-0 (3') Arturo. 2-0 (40') Álvaro Moreno. 3-0 (61') Álex Gil. 3-1 (66') Gerard Oliva. 4-1 (93') Son.ÀRBITRE:Monter Solans.T.G.:als locals Ito i Manu Viana; i als visitants Moyano i Maestre.T.V.:al visitant Bruno Vinicius (84'), directa.

Ràbia, impotència, tristor i mala llet. Amb aquesta mescla de sensacions van acabar ahir el partit a Bunyol els jugadors del Badalona. Hi van rebre una clatellada duríssima, d'aquelles que no es curen fàcilment. Després d'haver estat 22 jornades entre els quatre primers, els pupils de Manolo González s'han quedat sense play-off per culpa d'una derrota duríssima en l'últim partit. El guió de la tarda d'ahir semblava escrit per un enemic. Una novel·la de terror de Stephen King. L'Atlètic Llevant, que necessitava guanyar per eludir el descens directe, va obrir la llauna amb un golàs en el seu primer xut i, després, tot va sortir malament. Els escapulats van acabar golejats i, això, unit a la victòria de l'Atlètic Balears contra l'Alcoià, va fer que l'anhel de jugar la fase d'ascens, una fita que semblava del tot assumible, i fins i tot encarrilada en alguns moments de la temporada, s'esvaís de la manera més cruel.

Hi ha dies en què el futbol desafia a la lògica i surt guanyant. Només així es pot explicar que el filial del Llevant, un equip que tenia una mitjana de 0,8 gols marcats per partit, li clavés quatre dianes a Morales. Precisament a ell, el porter més difícil de superar de la categoria, que només havia rebut 0,8 gols per partit. Veure-ho per creure-ho. Quan hi tanta tensió, però, el futbol es torna un joc passional, i quan es juga amb el cor tot és imprevisible. Ja pots fer mil milions de plans, que una acció puntual desquadrarà allò que tenies en ment. Això és el que li va passar ahir a Manolo González, que va veure com en el minut 3 el seu equip ja perdia.

Llavors encara no se sabia, però Arturo va frustrar la temporada del Badalona amb un xutàs llunyà que va entrar per l'escaire. Sí, quedaven 87 minuts, però l'1-0 va sembrar la confusió en les files escapulades. Els de Manolo González, que va tornar a jugar amb tres homes a l'eix de la defensa i dos carrilers, es van veure desbordats. Gerard Oliva va salvar sota pals una rematada d'Álvaro, però el defensa no va perdonar poc abans del descans. Va caçar un refús després d'un error en un córner i va encarrilar la victòria. Mentrestant, el Balears ja havia marcat i els badalonins sabien que havien de puntuar per fer play-off.

No hi va haver miracle

Manolo González va moure fitxa després de la represa i va voler canviar la fisonomia del seu bloc amb l'entrada al camp d'Iván Agudo per Aleix Coch, tornant a jugar amb quatre al darrere. L'estratègia va funcionar, ja que els escapulats van tenir més presència ofensiva i dues bones ocasions que el porter local va frustrar. Qui va tornar a colpejar, amb tot, va ser el Llevant: Álex Gil va triangular amb Son i, sol com un mussol, va batre Morales a plaer. Amb el 3-0 feia falta un miracle i no va arribar. De res no va servir el gol d'oportunista de Gerard Oliva en el 66'. En un tram final boig, en què els badalonins jugaven amb deu homes per una expulsió estúpida de Bruno Vinicius, Iván Agudo va tenir el 3-2 a tocar amb un penal. Malauradament, va enviar-lo al pal (90') i, després, en un contraatac, Son va concretar la golejada.

Sento impotència, ha estat injust, sobretot amb els nanos, que han fet un any magnífic
Miguel Ángel Sánchez
PRESIDENT DEL BADALONA
El partit se'ns ha complicat amb el gol en contra en la primera ocasió que ha tingut el Llevant
Manolo González
entrenador del badalona
Estem destrossats, ens ha sortit tot en contra. Després d'estar tot l'any a dalt, el futbol ha estat molt cruel amb nosaltres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)