2a divisió FEF

L'Espanyol B planta cara fins i tot en l'últim instant

Sense patir. El Sabadell va controlar el duel des dels primers compassos

SABADELL 3 ESPANYOL B 2

SABADELL:Aliaga, Barrio, Verdú, Ciércoles, Viale, Pol Moreno, Max Marcet, Jordi López (Adri Díaz, 82'), Borjas Martín (Jordan Sánchez, 29'), Clausí (Peláez, 66') i Barcina.ESPANYOL B:Edu Frias, Soria, Antonio Cristian, Aitor, Iago, Pol Lozano, Rivas (Danny, 68'), Borja, Cristo (Javi Puado, 66'), Rufo i Pedrosa (Álex López, 75').GOLS:1-0 (23') Borjas. 2-0 (53') Jordi López. 3-0 (65') Barcina. 3-1 (85') Javi Puado. 3-2 (90') Rufo.ÀRBITRE:Borja Martínez.T.G.:als locals Pol Moreno i Max Marcet; als visitants Pol Lozano i Pedrosa.PÚBLIC:un miler d'espectadors a la Nova Creu Alta, aproximadament.

Tot i el descens de categoria consumat la setmana passada, l'Espanyol B va lluitar fins a l'últim minut de l'últim partit. El filial periquito, a partir de la sortida del juvenil Puado, va agitar un enfrontament en què cap dels dos equips es jugava res. Els arlequinats guanyaven per tres gols de diferència just després del descans gràcies a les dianes de Borjas, en un xut que va entrar pel fons de l'escaire; Jordi López, beneficiant-se d'una jugada embolicada, i Barcina, aprofitant l'assistència de Juanjo. Però en el tram final, Javi Puado, amb el cap, i Rufo, en l'última acció del duel, van escurçar la distància.