2a divisió FEF

futbol

l'hospitalet

L'Hospitalet s'esfondra entre males notícies

A tercera. Els riberencs consumen el descens després de set cursos seguits a la categoria de bronze. Ni un triomf a Mestalla els hauria servit

valència b 3 l'hospitalet 1

VALÈNCIA MESTALLA:Ferri, Charlie (Fran Villalba, 46'), Zotko, Ayala, Lato, Quim Araujo, Cifu (Grego, 81'), Eugeni, Alberto Gil, Sito (Caballo, 67') i Jordi Sánchez.L'HOSPITALET:Dani Mallo, Dani Fernández, Teo (Cifuentes, 69'), Juste, Savall, Benji, Higón (Fabiani, 69'), Galán, Rubio, Porcar i Edipo (Salinas, 51').GOLS:0-1 (1') Dani Fernández. 1-1 (45') Jordi Sánchez. 2-1 (83') Grego. 3-1 (92') Eugeni.ÀRBITRE:Escudero Martín.T.G.:als locals Charlie i als visitants Benji, Juste.T.V.:als visitants Lucas Porcar (43') i Dani Fernández (90'), tots dos per doble groga.PÚBLIC:uns 4.000 espectadors a Mestalla.

Punt final a set temporades seguides a segona divisió B. L'Hospitalet va confirmar ahir el descens directe a tercera en una temporada en què els riberencs han mantingut la flama fins al final. Però ahir no van poder resistir en el decisiu partit contra el València B tot i començar guanyant; i és que l'Hospi va anar decaient a mesura que anaven arribant les males notícies des de Bunyol. La victòria del filial del Llevant contra el Badalona hauria impossibilitat qualsevol esperança de jugar la promoció de permanència, ja que l'Hospi depenia de l'empat o la derrota del filial granota.

El partit va començar molt bé per als interessos visitants. El capità Dani Fernández, el millor del partit i de tot el curs, va rematar a plaer una passada d'Higón. L'Hospitalet va resistir amb el marcador a favor tot i les males notícies que arribaven del camp del Llevant: Fernández podria haver fet el 0-2 però Ferri va desviar el xut. A les acaballes del primer temps, el partit es va començar a trencar: primer amb l'expulsió de Porcar i després per la diana de Jordi Sánchez, aprofitant una pilota morta dins l'àrea. L'empat i l'avantatge del Llevant van provocar que l'Hospi perdés la força en el segon temps i el València s'hauria pogut avançar en diverses ocasions. Ho va fer a les acaballes amb un golàs de Grego (83') i amb una altra diana d'Eugeni en l'afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)