2a divisió FEF

Una patacada de mal digerir

Desenllaç cruel. El Badalona intenta assimilar un final de lliga que considera immerescut després d'una temporada intensa

A Badalona encara es fan creus del final cruel que va tenir diumenge la seva gran temporada, sense fase d'ascens per culpa d'un últim partit desafortunat al camp del Llevant Atlètic, en què amb l'empat en feien prou per acabar entre els quatre primers i en què van caure en un duel amb nervis, ocasions fallades –penal inclòs–, una expulsió i una gran efectivitat del rival (4-1). “Estem fotuts, costa digerir”, va afirmar ahir el capità, Fran Grima, que va dir que no havia vist mai la plantilla tan abatuda: “Després del partit, durant cinc minuts no se sentia res dins del vestidor. Aquesta desolació em va matar.”

Fran Grima considera, per sobre de tot, que el seu equip no mereixia aquest desenllaç: “Hem fet una gran temporada, també en la copa Catalunya i en la copa Federació, on hem arribat a les semifinals, i sobretot en la lliga, amb clubs amb pressupostos molt més alts que el nostre, i lluitant amb una plantilla curta per culpa de les lesions. El que hem fet aquest any és molt gran. Sap greu pel gran grup humà que hi ha.”

La incertesa del futur

De moment, Fran Grima i la resta de jugadors no miren més enllà del present –“no pensàvem començar les vacances tan aviat”, admet el capità– i se centren a acabar d'assimilar la temporada que s'ha acabat de cop i volta. “No sabem què passarà, caldrà veure què farà el club, quin plantejament farà cada futbolista... El que queda clar, però, és que entre la bona campanya realitzada i el nou estadi, el Badalona podrà començar la propera temporada en un bon moment esportiu”, sentencia Grima.

LES FRASES

Estem fotuts, costa digerir. Després del partit, durant cinc minuts no se sentia res dins del vestidor. Aquesta desolació em va matar
No mereixíem aquest final. El que hem fet aquest any, en una lliga molt dura, és molt gran
Fran Grima
cAPITÀ DEL BADALONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)