Girona

Exhaurides les entrades per al Girona-Alcorcón

Girona. El club confia a tenir una molt bona entrada dissabte, i acostar-se al ple tornarà a dependre de la resposta dels abonats

El Girona va anunciar ahir a la tarda que havia exhaurit les entrades a la venda per al partit de dissabte contra l'Alcorcón a Montilivi (19 h), en què l'equip de Pablo Machín té la possibilitat de fer un pas definitiu cap a l'ascens a primera divisió. És habitual que el club esgoti les entrades en els últims partits a l'estadi, perquè des que es va tancar l'aixeta dels abonaments (un cop assolits els 7.000), en queden poques per vendre. Això no vol dir, ni de bon tros, que Montilivi s'ompli. De tota manera, el club confia que la transcendència del partit de dissabte contra els madrilenys permeti veure una molt bona afluència de públic. Tot dependrà de la resposta dels 7.000 abonats del Girona, perquè no es poden posar a la venda els seients que tenen reservats. De moment, els 8.479 espectadors que hi va haver contra el Cadis representen la millor entrada de la temporada. En l'últim partit a casa, contra l'Osca, es va assolir la tercera assistència més alta, amb 7.220 espectadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)