Nàstic

futbol

Segona divisió A

Tejera, màxim golejador inesperat

Nàstic. El mig centre, que va fer els dos gols contra l'Oviedo i ja n'acumula sis, ha superat tots els futbolistes ofensius de l'equip grana

Dos bons xuts des de fora de l'àrea de Sergio Tejera van permetre al Nàstic salvar dissabte un punt contra l'Oviedo, que havia arribat al descans dominant 0-2 després d'una mala primera part dels grana. Amb els dos gols, el mig centre se situa, inesperadament, com a màxim golejador de l'equip tarragoní, amb sis. El Nàstic troba molt a faltar algun futbolista ofensiu amb una xifra considerable de gols i, en general, més aportacions dels davanters en l'aspecte golejador. El segon màxim golejador és Uche (5), malgrat que només ha jugat 21 partits, i només un des del gener. Amb 4 gols hi ha Emana, Muñiz i Delgado, i amb 3, Àlex López i Manu Barreiro.

Sergio Tejera, un dels jugadors més utilitzats i més regulars aquesta temporada en el Nàstic, es va estrenar, de penal, al camp de l'Elx, en la novena jornada (4-4). El segon gol el va marcar en la dinovena, a Girona, en un bon llançament de falta que feia que el Nàstic s'avancés, però que no va servir per puntuar (4-2). Va tornar a fer gol contra el Numància, entrant a l'àrea i superant la sortida del porter (2-0), i contra el Mirandés, en què va encarrilar la victòria amb un xut col·locat dins l'àrea (4-1). Contra l'Oviedo, el barceloní va fer un gol amb un xut fort amb la cama esquerra –la bona–, i l'altre, col·locat amb la dreta.

AMB CINC DIANES

El segon que ha fet més gols és Uche, que només ha jugat un partit des del gener