Girona

A Tarragona, sabent què han fet el Getafe, el Cadis i el Tenerife

Nàstic-Girona. El derbi al Nou Estadi es jugarà el diumenge 28 a les sis de la tarda

Podria el Girona sortir diumenge de la setmana vinent a la gespa del Nou Estadi de Tarragona amb l'ascens matemàtic a primera divisió a la butxaca abans que comencés el derbi? De possibilitats, n'hi ha, i força més que aquest cap de setmana, en què els de Machín, per pujar, necessitaran guanyar l'Alcorcón i esperar les ensopegades de tots els rivals directes: el Getafe (haurà jugat divendres), el Tenerife (juga a la mateixa hora que el Girona) i el Cadis (quan finalitzi el Girona-Alcorcón, començarà el Cadis-Còrdova). Només que un dels tres perseguidors obtingui la victòria, la primera divisió haurà d'esperar.

Per a la setmana vinent (jornada 40), la cosa canvia. Si el Girona fa dissabte els deures i suma els tres punts contra l'Alcorcón, l'única manera que no tindrà els dos peus a primera divisió abans del derbi del diumenge 28 a Tarragona serà que el Getafe, el Tenerife i el Cadis hagin sumat els sis punts en els dos propers partits: els madrilenys reben l'Elx i visiten el Valladolid; els canaris juguen a casa contra el Llevant i al camp de l'Alcorcón; i els gaditans tenen dos rivals andalusos (el Còrdova al Carranza i el Sevilla Atlético al Pizjuán). La setmana vinent el Getafe i el Cadis hauran jugat dissabte i el Tenerife haurà acabat el seu partit just abans que comenci el del Girona.

La 41a i 42a, unificades

La jornada de la setmana vinent serà l'última no unificada. Per a les dues darreres, tots els partits amb transcendència per a l'ascens i la permanència es jugaran a la mateixa hora, que la LFP ha de donar a conèixer aviat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)