Girona

Un sorteig per ser al camp del Nàstic?

Procés obert. Els aficionats del Girona ja es poden inscriure per al desplaçament a Tarragona, però el club desconeix el nombre d'entrades que el Nàstic posarà a la seva disposició i si la demanda serà superior a l'oferta

El Girona va obrir ahir el procés per a la sol·licitud d'entrades per al proper desplaçament de l'equip, que serà el diumenge dia 28 al camp del Nàstic. El club només acceptarà inscripcions d'abonats o dels posseïdors del carnet Girona Fans, i únicament ho obrirà a la resta d'aficionats si no exhaureix totes les entrades.

El club de Montilivi desconeixia ahir el nombre d'entrades que el Nàstic facilitarà al Girona i si hi haurà la possibilitat de negociar un paquet superior en cas que la demanda sigui molt alta. De moment, el Girona ha deixat clar que si hi ha més inscrits que no pas entrades, no tindrien prioritat els primers a apuntar-s'hi, sinó que es realitzaria –per primer cop– un sorteig. Els agraciats rebrien la notificació el dilluns dia 22 per correu electrònic.

El club ofereix per 30 euros el viatge en autocar (18 euros) i l'entrada al Nou Estadi (12 euros), tot i que els abonats del Girona també poden adquirir només l'entrada (en l'últim desplaçament a València, més de la meitat dels seguidors del Girona van fer el desplaçament en cotxe particular). Per als que viatgin en autocar, l'horari de sortida serà a les 10 del matí des de Montilivi (arribada a la 1 del migdia a Tarragona) i la tornada cap a Girona es faria mitja hora després del partit, sobre les 20.30 h.

El partit de l'ascens?

El gran atractiu del derbi al camp del Nàstic és la possibilitat que el Girona pugui assolir a Tarragona l'ascens matemàtic a primera divisió. Ho podria fer fins i tot abans del partit, ja que tots els rivals directes ja hauran acabat els seus enfrontaments respectius. Si no fos així, fa tota la pinta que el duel serà transcendental.

PER 30 EUROS

L'entrada de zona visitant costarà 12 euros i el desplaçament en autocar, 18 més
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)