2a divisió FEF

Òscar Álvarez agafa el relleu

2a divisió B. El fins ara segon entrenador serà l'encarregat de dirigir el Llagostera la temporada que ve. Home de confiança d'Oriol Alsina, Álvarez va arribar al club el 2011 a tercera i va aconseguir dos ascensos com a jugador

El Llagostera va confirmar que Òscar Álvarez serà el relleu d'Oriol Alsina a la banqueta de l'equip. Després que Alsina anunciés que feia un pas al costat per canviar les banquetes pels despatxos –ara se centrarà en la direcció esportiva–, el club llagosterenc s'ha afanyat a oficialitzar l'ascens del fins ara segon entrenador del tècnic d'Arenys de Mar com a màxim responsable del primer equip. Òscar Álvarez, que afrontarà la seva primera experiència com a primer entrenador, fa tres anys que s'asseu a la banqueta del Llagostera. Primer ho va fer a segona A al costat de Lluís Carrillo i després sota la batuta del mateix Oriol Alsina. “Començo aquesta nova etapa amb moltes ganes d'afrontar aquest nou repte. El llistó és molt alt, però des de la il·lusió, el treball i el compromís estic convençut que ho tirarem endavant i podrem situar aquest equip al més amunt possible”, comenta un ambiciós Óscar Álvarez, que segur que disposarà d'una plantilla prou competitiva per lluitar per objectius ambiciosos. El flamant nou entrenador del Llagostera va arribar al club gironí com a jugador durant el curs 2010/11. Amb un paper determinant en l'eix de la defensa, el barceloní va aconseguir l'ascens a segona B en el primer any a l'entitat i l'ascens a segona A, en la seva darrera campanya com a futbolista en actiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)