Girona

355 entrades per a més de 800 peticions que es multiplicaran

Nàstic-Girona. El primer oferiment del club grana al club de Montilivi es redueix a l'espai en un córner reservat per a les aficions visitants, entre la graderia de preferent i el gol de mar

El Nàstic ha ofert 355 entrades al Girona i de moment no es mou d'aquí, en espera de com es desenvolupi la jornada del cap de setmana (Rayo-Nàstic i Girona-Alcorcón). El club de Montilivi, òbviament, intenta negociar un paquet bastant més generós d'entrades, perquè ahir al migdia ja s'havien fet més de 800 reserves i la previsió és que, si el Girona es juga l'ascens a primera al Nou Estadi, aquesta xifra es pugui multiplicar fàcilment per dos o per tres.

Al Nàstic no li convé que en un partit en què els tarragonins es jugaran la vida, el seu estadi esdevingui un petit Montilivi. El Nou Estadi té una capacitat per a 15.000 espectadors, tot i que hi ha tota una graderia (la preferent superior) que habitualment està tancada al públic i que aquest curs només s'ha obert en el derbi contra el Reus, però per encabir més gent del Nàstic. A la preferent superior hi ha 3.600 seients, però només 1.400 de disponibles perquè els 2.200 restants estan tapats per unes grans lones publicitàries que ja estan contractades fins a final de temporada. El curs passat, aquesta grada també es va obrir en el partit de fase d'ascens a primera divisió contra l'Osasuna i, igual que aquest any contra el Reus, va ser per posar-hi més aficionats locals.

De fet, les poques vegades que el Nàstic ha obert l'aixeta sense límit a les aficions visitants va ser quan no hi havia res en joc. En el curs 2011/12, amb l'equip amb els dos peus a segona B, el Deportivo (jornada 30) el Celta (jornada 41) van tenir el suport de més de 1.000 aficionats a la grada.

Abocats al sorteig

Si el Nàstic no és més generós amb les peticions del Girona, el club de Montilivi haurà de fer un sorteig per determinar els receptors finals de les entrades. A banda de les 355 que, de moment, dona el club grana, hi ha un altre paquet de cortesia entre els dos clubs i al qual no tenen accés els aficionats, ja que són unes entrades (entre 75 i 100) que es donen directament al rival perquè es reparteixin entre la plantilla i la directiva.

NEGOCIACIONS

El Girona demana més entrades, però si el Nàstic no té bona voluntat i no obre l'aixeta, hi haurà sorteig

PREFERENT SUPERIOR

Hi ha una grada amb 1.400 seients que el Nàstic ha obert puntualment per encabir només més afició local

EXCEPCIONS

Només quan els tarragonins no s'hi jugaven res, el club ha permès marees visitants (Celta i Dépor)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)