Girona

“Es viu d'una altra manera”

Felipe. El davanter barceloní reconeix que la segona participació en la lliga, al Ciutat de València, li ha canviat l'ànim. És optimista però avisa que l'Alcorcón els plantejarà un partit dur

Felipe Sanchón s'havia passat tota la segona part de la temporada passada a l'ombra, i la inactivitat en la lliga se li va allargar durant molts mesos. Amb la temporada actual molt avançada, cada cop semblava més difícil que el barceloní, un dels capitans de l'equip, tornés a treure el cap als terrenys de joc. Fins que fa quatre jornades, contra l'UCAM, Machín li va donar els últims instants (va entrar en el minut 89). I dissabte passat, al Ciutat de València, el tècnic el va fer entrar en l'últim quart, passant al davant de Cristian Herrera. “Entrant a l'equip, et canvia l'estat d'ànim. Es viu tot d'una altra manera”, reconeix Felipe, que cada cop veia menys clar tenir participació. “Vaig tenir la sort que quan vaig entrar contra l'UCAM em van caure dues o tres pilotes, i dissabte vaig poder jugar més. Va ser amb l'equip perdent, però és normal. Tant de bo pugui tenir més minuts en un altre escenari”, afirma. Felipe ha viscut tan bé com ha pogut l'ostracisme: “La situació de sentir-se inútil no era bona. És clar que em feia il·lusió com anava l'equip, però sentint-te'n partícip tot es multiplica i es viu d'una altra manera.”

Felipe confia fer demà un pas determinant en la lluita per l'ascens, però té clar que l'Alcorcón els ho posarà complicat, amb una aposta més defensiva que els ha donat resultat (dues victòries seguides). “Sabem que vindran amb un plantejament defensiu, però tenim les nostres armes i estem treballant per contrarestar-ho. Segurament l'afició voldrà veure gols aviat, però serà un partit molt dur, complicat i de molta guerra, que és el que buscaran ells.”

EL PROTAGONISTA

La situació de sentir-se inútil no era bona. Em feia il·lusió com anava l'equip, però tenint participació tot es multiplica

LA XIFRA

L'afició segur que voldrà que marquem aviat, però serà un partit de molta guerra, complicat
Felipe Sanchón
DAVANTER DEL GIRONA
15
minuts
acumula Felipe en la lliga, tots en l'últim mes: l'últim minut (més l'afegit) contra l'UCAM i 14 al camp del Llevant
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)