2a divisió FEF

Segona divisió B

L'adeu de Siviero, oficial

2a divisió B. El Lleida va confirmar ahir que no continuarà comptant amb el tècnic argentí, que es va acomiadar coincidint amb el club que era la millor decisió per a les dues parts i havent trobat a faltar més suport de l'afició a l'equip

El Lleida va fer oficial ahir la marxa del tècnic, Gustavo Siviero, que deixa el càrrec després d'una temporada. El director esportiu, Jordi Esteve, va agrair a Siviero, en la compareixença de premsa de comiat, “el seu saber estar en una temporada complicada” i va valorar el mèrit de la reacció de l'equip en la segona volta. Segons Esteve, Siviero “és el millor entrenador que ha tingut mai el Lleida Esportiu”. Les dues parts van explicar que la decisió presa és la millor per a tots. “Entre tots hem de tenir claredat per veure què és el millor, i aquesta decisió anirà bé a tothom, és el més encertat. El club també necessita una situació nova i a mi em sembla bé”, va dir Siviero, que agraeix la confiança del club, sobretot quan els resultats no eren bons en la primera volta. “Sabíem que seria un any difícil, i entre tots hem treballat de manera professional per un objectiu al qual finalment no hem arribat”, hi va afegir el tècnic argentí. Siviero va admetre que esperava més suport de l'afició blava, sobretot l'any després d'haver-se quedat el Lleida a les portes de l'ascens.

El substitut, aviat

Esteve va dir que treballen en la contractació del nou tècnic, que tindrà el perfil habitual –home de club i amb un estil de joc guanyador i amb la pilota de protagonista–, i volen tancar-ho la setmana que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)