Girona

Julio Velázquez

“No tenim pressió ni ansietat”

Les dues victòries consecutives, al camp de l'Oviedo i contra el Rayo Vallecano, han donat oxigen i molta confiança a l'Alcorcón, que havia vist molt amenaçada la seva continuïtat a segona A. “Aquests partits han reforçat emocionalment l'equip i són un incentiu per afrontar aquesta recta final de campionat complicada i dura”, va comentar Julio Velázquez, que es podrà asseure a la banqueta de Montilivi perquè el comitè d'apel·lació va fer cas al recurs del club.

La revifalla de l'equip madrileny li fa veure les coses d'una altra manera. “Nosaltres no tenim ni pressió ni ansietat. Sí que tenim més alegria i millora en tots els aspectes amb relació a com estàvem abans de jugar a Oviedo”, va indicar el tècnic, que creu que el partit d'aquesta tarda no tindrà res a veure amb el duel de la primera volta a Santo Domingo, amb triomf local (2-1). “Els equips evolucionen i adapten diferents plantejaments i canvis d'estat d'ànim. Sabem que visitem un magnífic equip, que s'està jugant l'ascens directe i en un camp molt complicat. Però hi anem amb la intenció de fer un partit seriós per estar en disposició d'obtenir els tres punts.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)