3a divisió FEF

Chicho, renovat a la Unió

3a divisió. El gironí entrenarà per segon curs el Figueres després d'un any en què l'entitat ha complert, amb escreix, els objectius

El Figueres va anunciar ahir a la tarda la renovació per una temporada més del tècnic, Narcís Chicho Pèlach. El gironí, que va penjar les botes el curs passat per asseure's a la banqueta de la Unió, ha firmat una primera campanya com a entrenador amb uns números més que notables. Tot i un inici irregular –la primera victòria no va arribar fins a la setena jornada–, el conjunt figuerenc ha acabat en la novena posició amb 50 punts, molt allunyat del descens, el principal objectiu marcat.

El club de l'Alt Empordà tenia com a màxima prioritat lligar la continuïtat de Chicho per afrontar la planificació de la plantilla de la temporada 2017/18: “Era important que les dues parts en volguessin més i que estiguéssim alineats en les idees del futur. A partir d'ara s'ha de dissenyar un projecte innovador, il·lusionant i competitiu. Intentarem portar el Figueres on mereix”, diu Chicho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)