Nàstic

Futbol

Segona divisió A

El Nàstic no alça el cap i cau a Vallecas

2a divisió A. Manucho i Embarba sentencien els grana amb dos gols després de la represa i l'equip tarragoní continuarà una jornada més en zona de descens

rayo 2 nàstic 0

RAYO VALLECANO:Gazzaniga; Galán, Amaya, Dorado, Álex Moreno; Trashorras, Fran Beltrán (Lass, 83'); Embarba, Comesaña (Baena, 77'), Ebert (Jordi Gómez, 60'); i Manucho.NÀSTIC:Manolo Reina; Gerard Valentín, Xavi Molina, Perone (Madinda, 66'), Mossa; Jean Luc (Juan Muñiz, 70'), Luismi, Tejera, Cristian Lobato (Emaná, 54'); Manu Barreiro i Delgado.GOLS:1-0 (47') Manucho. 2-0 (58') Embarba.ÀRBITRE:Arias López (col·legi cantàbric).T.G.:als locals Amaya, Jordi Gómez, Fran Beltrán,Trashorras i Gazzaniga; i al visitant Tejera.PÚBLIC:9.800 espectadors.

El Nàstic ha perdut en la seva visita a Vallecas i veu com la fita de la permanència, tot i encara assumible, es continua complicat. Ja només queden tres jornades de lliga. El conjunt tarragoní, que encadena cinc jornades sense vèncer, ha vist com la major efectivitat del bloc local l'ha condemnat en un partit en què ha estat incapaç de generar perill. De fet, només Manu Barreiro, amb un parell de rematades, ha aconseguit inquietar la porteria local.

Els grana han començat tenint el control de la pilota, però sense arribar a generar perill. El Rayo, però, ha patit un ensurt en el 23, després d'una errada defensiva, i ha començat a controlar. Així, ha tancat la primera part dominant i generant ocasions clares de perill. Només el desencert dels madrilenys, i les bons intervencions de Reina, han evitat l'1-0. Aquest gol, en tot cas, ha arribat en la primera aproximació local del segon temps (47'). En una errada defensiva després d'un córner, Manucho ha pogut rematar sol com un mussol davant de la porteria. No ha fallat.

L'1-0 ha fet esperonar el Nàstic, però de res no ha servit aquest ressorgiment, ja que en el 58 ha arribat el gol de la sentència. Embarba, amb un xut col·locat des de la frontal, ha sorprès Manolo Reina. Després, el Nàstic ho ha buscat més amb el cor que amb el cap i no ha estat capaç d'inquietar un Rayo molt ben ordenat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)