Reus

El Reus venç el Sevilla Atlético (2-1) i segella la permanència

2a divisió A. L'equip roig-i-negre arriba als 51 punts després de derrotar el filial andalús amb els gols de Fran Carbia i David Haro

El Reus continuarà una temporada més a segona A després de derrotar el Sevilla Atlético (2-1) i superar la barrera dels 50 punts, el seu objectiu l'any del debut a la categoria.

El partit no ha pogut començar millor per al Reus, que s'ha avançat en el marcador gràcies a un gran xut de Fran Carbia des de fora de l'àrea que ha entrat a la porteria ben a prop de l'escaire (5'). El Reus ha tingut el joc controlat molta estona, perillós amb el dinamisme de Carbia, Haro i Vitor a la mitja punta. El Sevilla Atlético, però, ha millorat en l'últim tram de la primera meitat i ha estat molt a prop de l'empat, primer en una acció de Marc Gual que Badia ha salvat amb el peu i, després, amb un cop de cap de Curro, a centrada d'Ivi, que ha topat amb l'arrel del pal dret.

En la segona meitat, el Sevilla Atlético ha continuat portant la iniciativa contra un Reus més conservador i que s'ha defensat amb ordre fins que David Haro, en el minut 89, ha sentenciat el duel superant el porter visitant en l'un contra un. Abans d'acabar, Ivi, de falta directa, ha fet el gol dels visitants (94').

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)