Girona

El Getafe és l'únic rival

La lluita. El Tenerife i el Cadis també empaten a casa i queden a nou punts del Girona, els mateixos que hi ha en joc. Els madrilenys juguen a Valladolid dissabte, la vigília del Nàstic-Girona

La victòria contra l'Alcorcón hauria deixat l'ascens al punt de caramel, però l'empat tampoc va ser tan dolent, tenint en compte com van anar els altres resultats. Una jornada més, els equips de dalt van demostrar que els costa tirar endavant els seus partits. Un cop assumit que no hi podia haver festa grossa, després del triomf del Getafe contra l'Elx (2-0), ahir ni el Girona ni els altres aspirants a atrapar-lo van ser capaços de guanyar. I els empats del Tenerife –a casa contra el Llevant, sense gols– i del Cadis –el Còrdova li va igualar un 1-0– deixen els dos equips a nou punts del Girona, els mateixos que queden en joc. Matemàticament, encara tenen possibilitats d'atrapar els de Machín, però faria falta una encallada monumental dels blanc-i-vermells (no haurien de fer cap més punt), que, d'altra banda, deixaria en safata el segon lloc al Getafe. A la pràctica, el conjunt de Pepe Bordalás, que ha retallat a cinc la distància, és l'únic rival del Girona en la lluita per l'ascens directe.

Amb cinc punts de marge, el Girona en necessita quatre per celebrar l'ascens comptant que els madrilenys ho guanyin tot. El Getafe juga dissabte al camp del Valladolid, que entrarà en zona de play-off si avui puntua al camp del Mirandés. Si el Getafe perd, els gironins en faran prou amb un empat a Tarragona per assegurar-se diumenge mateix l'ascens a primera. Si el Getafe empata, farà falta el triomf.

El Llevant, campió

El Girona ja no té cap possibilitat d'atrapar el Llevant a dalt de tot de la classificació. El conjunt de Juan Ramón López Muñiz va obtenir al camp del Tenerife el punt que li feia falta i que, de fet, ni tan sols li hauria calgut després de l'empat del Girona. Com a detall anecdòtic, el conjunt gironí es va garantir ahir la presència en el play-off d'ascens, que, de fet, seria un càstig molt sever si l'hagués d'acabar disputant.

EL MILLOR ESCENARI

El Girona pujarà diumenge a Tarragona si millora el resultat del Getafe
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)