Futbol

Fase d'ascens a 2a B

El Terrassa en surt ben parat

Fase d'ascens a 2a B. Domènech, en transformar un penal rigorós, dona vida a l'Ontinyent contra un Terrassa que s'havia avançat per mitjà de Velillas un minut abans del descans

ONTINYENT 1 TERRASSA 1

ONTINYENT:Raúl Poveda, Rober, Ángel Ortega, Edu Mesas, Víctor Fuentes, Juanan, Rafeta (Cassano, 55'), Domènech, Alberto (Francesc, 65'), Cristo i Paco (Soler, 77').TERRASSA:Ortega, Castell, Amantini, Bermu, David López. Àlex Fernández, Marc de Val, Pol Ballesteros (Guti, 83'), Velillas (Raül Torres, 81'), Joan Grasa (Raillo, 65') i Nils Puchades.GOLS:0-1 (44') Velillas. 1-1 (76') Domènech, de penal.ÀRBITRE:García Gallegos.T.G.:als locals Paco, Edu, Cristo i Domènech; i als visitants Velillas, Marc de Val, Amantini i Pol Ballesteros.T.V.:per doble amonestació al local Francesc (80').PÚBLIC:uns 3.000 espectadors a El Clariano.

El Terrassa va obtenir un empat agredolç a Ontinyent (1-1) en un partit força mogut. Els homes d'Agustín Vacas van fer un partit força seriós, però es van quedar amb la mel a la boca per culpa d'un penal rigorós que va permetre al conjunt valencià empatar el partit quan faltava un quart d'hora per al final. Tot i això, en un duel gens fàcil per als egarencs, els d'Agustín Vacas van marxar amb un resultat ben positiu de cara al partit de tornada, sobretot gràcies al gol de Velillas un minut abans del descans.

A El Clariano, al Terrassa l'esperava un partit d'alta intensitat i ho va poder copsar ja de bon començament, quan tot just fer el servei inicial, Grasa va anar per terra després d'una contundent entrada d'Alberto. Sense fer un partit gaire vistós, però, el Terrassa va saber portar la iniciativa fins que, a tocar del descans, Velillas va trobar el camí del gol després de desfer-se de tres rivals en una jugada assajada per la banda dreta. El segon temps tampoc va brillar per les seves arribades a les àrees. L'Ontinyent va posar una marxa més, però amb prou feines va incomodar Ortega, que va viure força tranquil al llarg dels 90 minuts. El local Domènech, amb un xut potent des de fora l'àrea, va ser l'únic a intentar-ho amb perill abans que l'àrbitre, que poc abans havia perdonat les segones grogues a De Val i Velillas, va castigar amb la pena màxima una falta de Pol Ballesteros que va semblar fora de l'àrea.

Ortega va intuir el llançament i va estar a punt d'aturar-lo, però va mirar al cel després d'encaixar el gol que suposava l'empat. Després de l'1-1, l'Ontinyent es va quedar amb deu jugadors en veure Francesc Vidal dues targetes grogues en tan sols tres minuts, però, tot i la inferioritat numèrica, els locals, llançats després del gol, van seguir intentant-ho, exigint un Terrassa cansat que es va conformar amb un empat que intentarà fer bo a l'Olímpic diumenge vinent.

Fi a 843 minuts sense encaixar cap gol

El gol de penal del valencià Domènech va representar l'empat i va posar fi a una ratxa de vuit partits i mig sense rebre cap gol. En aquest tram final de lliga regular, el Terrassa havia basat la seva remuntada en la sobrietat i la seguretat defensiva. Així, des de la darrera derrota al camp del Manlleu, els egarencs havien acumulat set victòries i un empat deixant la porteria a zero. O, el que és el mateix, des del gol de Fredi (Manlleu) fins al de Domènech, Ortega havia estat 843 minuts sense recollir l'esfèrica del fons de la seva porteria.