Territorial

S'haurà de patir fins al final

1a catalana. El Girona B perd a casa contra l'Horta (0-1) i viatjarà a Manresa en l'última jornada de lliga sense tenir assegurada la permanència

girona b 0 horta 1

GIRONA B:Marcel, Guillem, Juan Sotto, Raúl, Moha, Ferri (Guilana, 85'), Pol Blay (Pol Ros, 85'), Bech, Karim (Samu, 72'), Ronald i Isma (Enrique, 62').HORTA:Gabri, Barry, M. Esteve, Arnau (Lorente, 72'), Galeano (Manel, 62'), Salva (Kike, 62'), Edgar, Imaz (Reyes, 88'), Genís, Marçal i Sergi Arranz (Ignasi, 89').GOLS:0-1 (82') Sergi Arranz.ÀRBITRE:Santiago Vicente.T.G.:als locals Raúl i Pol Ros; i als visitants Genís i Sergi Arranz.PÚBLIC:Uns 250 espectadors.

El joc del Girona B no ha convençut en tota la temporada, i és que els resultats parlen per si sols. Quan només queda una jornada per acabar la temporada els de Javi García encara no s'han assegurat la permanència. La derrota d'ahir a casa contra l'Horta (0-1) per culpa d'un gol de Sergi Arranz a les acaballes, i la possibilitat dels descensos compensats –poden fer baixar el tretzè classificat dels dos grups de 1a catalana–, obligarà els gironins a guanyar la setmana que ve a Manresa –els del Bages no s'hi juguen res– si no volen dependre d'altres resultats per salvar la categoria.

Bon joc, mal resultat

S'haurà de patir fins al final, però la veritat és que el Girona B ahir sí que es va merèixer resoldre la salvació. Va fer segurament el millor partit de la temporada a casa i va tenir entre les cordes el líder, sobretot en la primera part. Isma, molt actiu, va fer anar de corcoll la defensa visitant i va tenir ocasions clares per avançar el filial gironí en el marcador, però va faltar encert.

A poc a poc, però, l'Horta va anar avançant metres i el protagonisme es va decantar cap a Marcel, que abans i després del descans va haver de lluir-se per evitar el gol. Però ja en la recta final, després d'una falta penjada a l'àrea i d'un rebot, Sergi Arranz va caçar la pilota a la frontal de l'àrea petita per fer el gol que donava la victòria als visitants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)