Girona

A prop del sostre

La caravana. El nombre de gironins al Nou Estadi serà el rècord del curs a fora i s'acostarà als més de 1.800 de fa quatre anys a Vila-real

Els 600 aficionats del Girona que van acompanyar l'equip de Pablo Machín en l'últim desplaçament, al Ciutat de València, representaven una xifra molt similar a la que hi va haver a Reus, en un estadi de capacitat molt inferior. Tots dos precedents, però, quedaran molt curts davant els més de 1.500 seguidors blanc-i-vermells que seran diumenge a Tarragona. I si el Nàstic hagués obert encara més l'aixeta, la presència de gironins al Nou Estadi s'hauria convertit, amb diferència, en la més multitudinària d'un partit del Girona a fora. Comptant que hi haurà aficionats que miraran d'adquirir la seva entrada directament a través del Nàstic, la xifra de gironins s'acostarà al sostre històric des que l'equip es va instal·lar a segona A. Ara fa quatre anys, més de 1.800 seguidors van anar fins a Vila-real per viure el duel de lliga regular contra el conjunt de la Plana des de la gàbia –la zona reservada a l'afició visitant, aïllada fins i tot amb un vidre, de l'estadi de la Ceràmica, conegut aleshores com el Madrigal. La gàbia té 2.286 seients, però no es va omplir. El Girona assumia el cost del desplaçament i els aficionats havien de pagar només 10 euros de l'entrada. L'equip de Rubi va perdre (4-1) i va veure reduïdes, en la 39a jornada, les possibilitats d'ascens directe.

També havien tingut molt seguiment les visites del Girona al Miniestadi del Barça, amb el rècord de 1.450 persones el curs 2010/11.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)