Girona

Desembarcament a Tarragona

El Girona tindrà el suport de 1.500 aficionats al camp del Nàstic, on té possibilitats de celebrar l'ascens

Amb més sol·licituds que entrades, el club va fer ahir un sorteig, un cop confirmat que el Nàstic obria l'aixeta

Primer s'haurà d'estar pendent del Valladolid-Getafe de dissabte, però la cita de l'endemà a Tarragona és majúscula. Si el Getafe empata o perd, el Girona tindrà l'oportunitat de certificar l'ascens a primera divisió –ha de millorar el resultat dels madrilenys– al Nou Estadi, on el conjunt de Pablo Machín tindrà el suport de tots els aficionats que han aconseguit entrada. No hi cabran tots els que hi voldrien ser, però com a mínim el Nàstic va obrir l'aixeta i va convertir la primera proposta (els 355 seients de la zona reservada a l'afició visitant) en 1.500 entrades. Ja amb el vistiplau del club tarragoní, el Girona va fer ahir al matí un sorteig per assignar 1.200 entrades –el 80% de les que va rebre, perquè un 10% són per a les penyes oficials i l'altre 10%, per a compromisos i patrocinadors del club– i va començar a distribuir-les a la tarda.

Abonats i fans

El Girona va tenir oberta fins diumenge a la nit la inscripció, reservada només als abonats i als fans, per al sorteig d'entrades. Amb cada sol·licitud, es podien demanar un màxim de quatre entrades –els acompanyants poden no ser socis ni fans–, i la majoria de peticions van ser múltiples. El club va acumular 771 peticions, que sumaven 1.926 entrades demanades (una mitjana de 2,49 per sol·licitud). El sorteig fet ahir al matí va donar com a número de tall el 451, amb la qual cosa es van començar a adjudicar les 1.200 entrades, tenint en compte que en cada petició variava el nombre d'entrades associades. Els afortunats van ser els que tenien les peticions entre el 451 i el 771, i entre l'1 i el 201, tots inclosos.

El Girona va començar ahir mateix a la tarda a repartir les entrades, a 12 euros cada una. Els abonats i fans, que ja es van haver d'identificar en el moment d'inscriure's en el sorteig, hauran de facilitar també la identitat dels acompanyants pels quals recullen les entrades. És una mesura de seguretat que exigeix la LFP per a les entrades que distribueixen els equips visitants. Els afortunats tenen temps fins dijous al migdia (12 h) per recollir les entrades.

Els aficionats del Girona tindran habilitada la preferent superior del Nou Estadi, que habitualment està tancada. És una zona amb més de 3.000 seients, tot i que més de la meitat no es poden utilitzar perquè hi ha unes lones publicitàries. A part dels 1.200 aficionats que tindran la seva entrada arran del sorteig, n'hi ha150 que hi seran a través de les penyes –el club els n'ha reservat un 10%– i 150 més que gestiona el club. A més, hi haurà gironins que miraran d'aconseguir –alguns ja ho han fet– entrades directament a Tarragona, com qualsevol altra persona que vulgui assistir al partit. Aquestes entrades, naturalment, no seran de la zona on es concentrarà el gruix de l'afició gironina.

A més de l'entrada, el club també oferia la possibilitat de fer el desplaçament en autocar per 18 euros més. El Girona està acabant de fer recompte. Hi haurà com a mínim quatre autocars –sortiran a les 10 del matí de Montilivi–, tot i que bona part dels aficionats viatjaran pel seu compte.

1.200
entrades destinades als abonats i fans, de les 1.500 que oferia el Nàstic.
1.926
entrades acumulades entre les 771 sol·licituds (amb cada una es podia demanar fins a quatre entrades) que havia rebut el Girona.
451
és el número de tall del sorteig, d'entre les 771 peticions. Les sol·licituds que han estat satisfets són d'entre el 451 i el 201, ambdós inclosos.
2,49
de mitjana d'entrades sol·licitades (1.926) per cada petició feta (771).
150
entrades (un 10% del total rebudes) per repartir entre les deu penyes oficials del Girona.
150
entrades (un 10% del total rebudes) per a compromisos i patrocinadors oficials del Girona.
El club organitza també el viatge en autocar, però la majoria hi aniran pel seu compte
Tenen fins dijous per recollir les entrades, que s'han de personalitzar
De les sol·licituds acumulades, 726 aficionats es van quedar sense entrada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)