Reus

“Cal acabar de la millor manera possible”

Reus. Marcos Tébar, que encadena tres partits complets, diu que el seu equip sortirà a guanyar al camp d'un Elx molt necessitat

El Reus ha arribat a les tres últimes jornades amb la permanència segellada, i ara vol “acabar de la millor manera possible”, com va afirmar ahir Marcos Tébar, referint-se tant a l'aspecte individual com al col·lectiu. L'equip roig-inegre visita diumenge el camp de l'Elx, “molt necessitat”, com recorda el migcampista madrileny, ja que ocupa la penúltima posició i té les places de permanència a dos punts. “Haurem de jugar amb la seva ansietat i fer el nostre futbol, sense situar-nos enrere i disputant-los la pilota”, diu Marcos Tébar.

L'exjugador del Girona, fitxat el gener, va tenir una lesió que va aturar la seva progressió. Ara, però, torna a tenir minuts, amb tres partits complets seguits. Caldrà veure si Natxo González també compta amb ell per al doble pivot al Martínez Valero, ja que recupera Ramon Folch, sancionat contra el Sevilla Atlético, i confia molt en López Garai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)