3a divisió FEF

El municipal té la clau

Els 3.000. L’Olot s’ha marcat com a objectiu omplir de gom a gom l’estadi, un fet que serà vital a l’hora de donar suport als jugadors. La ‘fan zone’ durant el dia ajudarà a escalfar l’ambient

L’Olot es juga gran part de les seves aspiracions d’ascens demà al municipal. El conjunt que dirigeix Ramon Calderé afronta la tornada de l’eliminatòria de campions amb un avantatge de 0-1 del partit d’anada, disputat a Mareo contra l’Sporting B. Qualsevol empat o, evidentment, un altre triomf olotí faria ascendir el club de la Garrotxa a segona B per segona vegada en la seva història. L’escalfor, el suport i l’empenta que els aficionats donin als futbolistes seran vitals per segellar l’ascens i pujar en la primera eliminatòria, un privilegi per al campió. És per això que l’Olot té l’objectiu d’omplir l’estadi i s’ha marcat l’ambiciosa xifra de 3.000 espectadors: “Com més siguem, millor, però els que hi siguin que vinguin amb forces, que hi deixin l’alè i ens ajudin. Hi haurà moments del partit que els necessitarem i l’afició segur que fa un paper fonamental”, comenta el capità de l’Olot, Abel Solé, conscient que el suport de la gent serà clau en moments puntuals del duel: “Tots els resultats excepte el partit contra el Sant Andreu ens van bé, i a casa l’equip s’ha mostrat molt sòlid i fort. Amb l’ajuda de la nostra afició, que omplirà el municipal, segur que ho tirarem endavant. Allà on no arribem nosaltres, el jugador número dotze ens ajudarà.”

Deslliurat de pressió, l’Sporting B buscarà el gol que li permeti traslladar la pressió als olotins, una diana que multiplicaria les seves opcions: “Serà un partit semblant al de l’anada. Ells sortiran molt forts i es bolcaran a l’atac per aconseguir el gol que els faci igualar l’eliminatòria. Nosaltres som gent experta i veterana, i hem de controlar tot això. Hem de fer un partit llarg, que passin els minuts, i si van molt a l’atac intentar trenar alguna contra ràpida per fer mal”, analitza Abel Solé, que en el partit d’anada va jugar els 90 minuts del partit formant un trivot sòlid amb Roger Vidal i Hèctor Simon.

Tothom passarà per caixa

El municipal d’Olot ha tingut una afluència mitjana superior als mil espectadors durant els partits de lliga. Tot i que els socis pagaran 6 euros per accedir a l’estadi i els que no ho són, 12 euros (amb entrada anticipada) o 15 a les taquilles, en tots dos casos només per a la zona general, l’ambient de gala està assegurat. Ja durant les hores prèvies a l’enfrontament, l’ambient s’anirà escalfant gràcies a la fan zone que organitza la grada d’animació de l’Olot.

A més d’un dinar popular –12 euros per als adults i 10 per als nens menors de 10 anys–, la sala Torín serà l’escenari de diverses actuacions musicals en directe, activitats de tota mena i una tertúlia organitzada per Ràdio Olot.

EL PROTAGONISTA

Amb l’ajuda de la nostra afició, que omplirà el municipal, segur que ho tirarem endavant. Allà on no arribem nosaltres, ells ens ajudaran
Com més siguem, millor, però els que hi siguin que vinguin amb forces, que hi deixin l’alè
Abel Solé
capità de l’Olot

Podria ser l’últim partit d’Abel Solé

El jugador amb més enfrontaments de la història de l’Olot i actual capità de l’equip podria jugar demà el seu últim partit amb la samarreta grana. En cas de pujar a segona B, el migcampista, de 36 anys, penjarà les botes per dedicar-se a l’empresa familiar i assolir un nou rol dins l’entitat que presideix Joan Agustí: “No sé si toca... però espero que el diumenge sigui el meu últim partit de futbol. Desitjo aconseguir un ascens que em permeti acomiadar-me de la millor manera de l’afició i del club, que tant m’ha donat, en l’aspecte personal i en el futbolístic. La decisió està meditada i esperem que tot acabi bé per posar la cirereta a la meva carrera. Toca fer un pas al costat. Vull seguir vinculat al futbol, ja que és la meva passió, i veurem de quina manera puc estar lligat a l’entitat. És un adeu, però un fins després. Estic orgullós d’haver aconseguit tot el que he aconseguit”, comenta Abel Solé, història viva del club garrotxí, amb múltiples ascensos de categoria, dos títols de tercera i l’honor d’haver defensat la samarreta grana de l’Olot en més ocasions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)