Girona

Cifu valora el coixí

Convençut. El jugador assegura que no percep “ni ansietat ni nerviosisme” en un vestidor “ple d’il·lusió”

Fa quatre partits que Cifu ha recuperat el protagonisme que havia perdut en els últims mesos. La lesió de Coris i la sanció de tres partits de Maffeo l’han tornat a dur a un primer pla i en les quatre últimes jornades ha jugat una barbaritat de minuts més (280) que en les dotze anteriors (només 13 minuts a Oviedo, en un partit que ja estava decidit, 2-0). Demà torna a entrar en les apostes per ser a l’onze després dels problemes físics de Maffeo. “Tinc il·lusió per jugar i ajudar des de la gespa. Però ara no és el moment de personalismes i tothom ha de sumar, ja sigui des de dins el camp, des de la banqueta o des de fora”, destaca el carriler.

Cifu, que va ser peça principal en la temporada dels 82 punts, veu poques similituds amb la situació de l’equip de fa dos anys. “Aleshores no teníem marge d’error. Cada partit era una final. O guanyàvem o ens despenjàvem. Ara tenim un coixí que no és garantia de res, però sí que ens dona un cert marge.” També indica que tant el club com la plantilla han crescut emocionalment. “Som més madurs. Això ens ha d’ajudar a gestionar aquest avantatge.”

Pendents del Getafe

Cifu no va amagar que el partit d’aquesta tarda al Nuevo Zorrilla afectarà molt directament el Girona i que tothom encreua els dits perquè el Getafe no sumi els tres punts a Valladolid. “Ens aniria molt bé que el Getafe no guanyés perquè faríem un pas gairebé definitiu”, va reconèixer el futbolista. “Si perdés, amb un punt en tres partits en faríem prou. I si empatés, en necessitaríem dos. Però si al final no punxessin, el que hem de fer és centrar-nos en nosaltres mateixos i sumar els punts que ens fan falta. Ho tenim encarrilat i el vestidor aquests dies es viuen amb molta il·lusió. No detecto ni ansietat ni nerviosisme, i això és molt positiu.”

EL CURS 2014/15

El carriler diu que, a diferència de fa dos anys, ara tenen marge i més maduresa

AL NUEVO ZORRILLA

“És obvi que ens aniria molt bé que el Getafe perdés. Gairebé seria definitiu”

PROTAGONISME

“Tinc il·lusió per ajudar des de dins. I, si no, des de fora. Ara tots hem de sumar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)