Reus

Encara hi ha al·licients

Reus. L’equip roig-i-negre, amb la permanència assegurada, vol acabar una gran temporada de la millora manera, tan ben classificat com pugui, i per això mirarà de derrotar un Elx molt necessitat

El Reus té la permanència al sac, però no per això deixarà de competir, ni de bon tros. “Sempre hi ha reptes per aconseguir, i l’objectiu és quedar com més amunt millor. Per això sortirem a guanyar a Elx”, afirma Natxo González abans del duel d’aquesta tarda al Martínez Valero, que enfronta un equip local més que necessitat amb un Reus acabat d’alliberar però que no vol disminuir la intensitat.

L’Elx ha passat, en poc temps, de la zona mitjana, mirant de reüll fins i tot les places de fase d’ascens, a caure a la penúltima posició. Ha perdut vuit dels últims nou partits –entre els quals els sis últims– i ni el canvi de tècnic –Vicente Parras va substituir Alberto Toril– ha evitat, de moment, la caiguda lliure. “És un partit decisiu per a ells, fonamental, i amb això hem de saber jugar per gestionar-ho bé”, apunta Natxo González. Més que el rival, la principal preocupació del tècnic basc aquesta setmana ha estat mantenir la tensió competitiva entre els seus futbolistes, als quals els demana “l’últim esforç”.

El Reus ha guanyat tres dels últims quatre partits i per això arriba a les tres darreres jornades amb els deures fets. Per a l’equip roig-i-negre seria una llàstima tacar les brillants estadístiques del curs, i per això un dels al·licients de què parla Natxo González per a la recta final és mantenir la fiabilitat defensiva, intentant acabar la lliga com l’equip menys golejat i sense haver perdut cap partit per més d’un gol de diferència.

Un altre objectiu del Reus avui al Martínez Valero és treure’s l’espina del partit de la primera volta, guanyat per l’Elx. En un duel marcat per la pluja i un camp impracticable, els de la franja verda van vèncer amb un gol de Guillermo a l’inici de la segona part.

LES FRASES

Sempre hi ha reptes, com quedar com és amunt millor. Per això sortirem a guanyar
Natxo González
entrenador del reus
Hem de lluitar cada pilota com si fos l’última, demostrar que ens hi estem jugant la vida
Vicente Parras
entrenador de l’elx

Natxo González no es planteja fer rotacions

Tot i que l’objectiu d’arribar als 50 punts ja s’ha assolit, Natxo González no té pensat donar minuts als futbolistes que fins ara n’han disposat de menys. “Continuem competint, continuem tenim objectius, i per això jugaran els que han de jugar en cada posició”, va afirmar el tècnic de Vitòria, que per avui té la baixa de Querol. A més, Atienza i Máyor han mantingut molèsties durant la setmana. Futbolistes com ara el porter Jordi Codina, que encara no ha debutat, Babic, Guzzo, Migue, Campins i Chrisantus, amb menys minuts fins ara, hauran de continuar guanyant-se el lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)