Territorial

Un cop del tot inesperat

1a catalana. El Girona B empata al camp del Manresa i baixa a segona catalana per culpa dels descensos compensats. L’equip se salvarà si puja el Peralada

manresa 2 girona b 2

MANRESA:Romero (Roman, 81’), Agus, Nil Pradas, Clop (Bernat, 85’), Ricky (Joshua, 89’), Gonzalo, Alejandro, Javi López (Lucho, 85’), Leandro, Albert Juste (Samy, 61’) i Roger Herms.GIRONA B:Marcel, Guillem, Juan, Moha, Ferran (Pol, 91’), Raül, Pol Blay (Isma, 45’), Bech, Ronald (Pimentel, 85’), Karim (Pepu, 71’) i Samu (Guilana, 71’).GOLS:0-1 (12’) Samu. 1-1 (39’) Riki, de penal. 1-2 (55’) Karim. 2-2 (93’) Lucho.ÀRBITRE:Lozano Rico.T.G.:Als visitants Bech i Karim.

L’empat del Girona B a Manresa (2-2) deixa l’equip de Javi García tretzè classificat i l’envia, com a mínim momentàniament, a segona catalana. El filial gironí depenia d’ell mateix per salvar-se, però després de no poder guanyar ahir al camp d’un Manresa ple de suplents i que no s’hi jugava res ara necessita que el Peralada aconsegueixi l’ascens a 2a B per evitar el descens compensat.

El cop, tan dolorós com inesperat, va arribar quan el guió ja semblava escrit i la permanència, segellada. Els gironins guanyaven en el minut 90, però ja en el 93’ Lucho va fer l’empat amb un golàs espectacular de falta. Va ser el final més cruel per a un Girona B que va mostrar molta més ambició que el seu rival durant tot el matx. De fet, els gironins es van avançar ben aviat gràcies a un gol de Samu després d’una bona jugada de Ferri, i tot i que el Manresa va aconseguir l’empat abans del descans gràcies a un penal transformat per Riki, els visitants van continuar dominant i buscant el gol després de la represa. I el van trobar. Karim va aprofitar un refús d’una centrada de Bech per engaltar un cacau que va significar l’1-2 que valia la permanència. Al final, però, el 2-2 va caure com una galleda d’aigua freda, i ara als gironins només els queda confiar en l’ajuda del Peralada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)