Reus

JORGE MIRAMÓN

MIGCAMPISTA DEL REUS

“Queda l’espina de no poder lluitar pel «play-off»”

Miramón destaca el mèrit del Reus, però admet que el bon rendiment els deixa la sensació que haurien pogut aspirar a més

“Volem mantenir la línia i acabar com més amunt millor”

Estic content pels minuts que he tingut i perquè he crescut tàcticament, però m’hauria agradat aportar algun gol

Jorge Miramón (Saragossa, 1989) ha estat un dels jugadors més regulars del Reus, que arriba als últims partits amb l’objectiu de la permanència assolit. El migcampista aragonès, content amb el rendiment de l’equip, amb el seu paper –només s’ha perdut un partit– i amb els elogis de Natxo González, que sobretot destaca la seva bona feina com a improvisat lateral dret, admet que el bon nivell que han mostrat els deixa la sensació que haurien pogut aspirar a més.

Ha canviat alguna cosa en els entrenaments des que s’ha aconseguit la permanència?
Continuem entrenant-nos igual, amb les mateixes ganes de competir i sobretot d’aconseguir la victòria en el proper partit a casa per brindar-la a l’afició i que pugui ser una gran festa per a tots.
El rival de diumenge és el Valladolid, un dels equips més en forma del moment i que lluita per acabar entre els sis primers.
Estan jugant bastant bé, fan molt bé les coses, de manera que serà difícil. S’hi juguen molt i, per tant, vindran amb tot.
Mantenir les grans estadístiques, sobretot defensives, d’aquesta temporada és un objectiu per als dos últims partits?
Sí, intentarem mantenir la línia, continuem entrenant-nos fort i en els partits mantindrem el mateix ritme competitiu, fent el que hem fet sempre. Volem deixar el Reus com més amunt millor.
Hi ha molt pocs equips que arriben als últims partits amb els deures fets. És molt gran el mèrit del Reus, no?
Estem contents, però et queda el dubte, l’espina de no haver pogut arribar al final lluitant per alguns llocs més amunt, pel play-off. És la sensació que tinc, perquè hi ha hagut molts partits, sobretot a casa, en què hauríem pogut aconseguir algun punt més. Però estic molt content de com ha respost l’equip, sobretot en algun moment en què no hem estat tan bé, i perquè l’objectiu principal ja s’ha aconseguit.
El bon inici potser va apujar massa les expectatives?
Vam veure que l’equip podia competir contra qualsevol i que proposava molt de futbol. Això ens va donar molta confiança. Sempre hi ha moments en què t’agafen amb més dubtes, en més baixa forma, però al final ho hem portat bé i ha anat com esperàvem. Hem d’estar contents.
Quin és el secret del Reus?
El vestidor, amb molt bona gent. Sempre s’entrena al màxim, no hi ha problemes i sempre ens ajudem. Jugui qui jugui sempre ha anat bé. El bon rotllo que hi ha és primordial en un vestidor.
Fins a quin punt ha sigut important haver mantingut la columna vertebral i el tècnic de l’ascens?
Ha sigut clau. Es coneixien i sabien molt bé a què jugaven. Els nous ens vam anar adaptant, que era molt fàcil perquè ens ajudaven en tots els aspectes.
Vostè era dels nous, però es va integrar ràpidament i de seguida va ser titular. S’ho esperava?
No, tot i que vaig arribar amb la intenció de jugar tant com pogués. Però amb el vestidor que hi havia era molt fàcil adaptar-se.
M’imagino que valora molt positivament la seva temporada, amb molta participació, no?
Estic content pels minuts. He intentat donar el millor i he crescut tàcticament perquè amb Natxo González s’aprèn molt. Però em queda una espina, ja que m’hauria agradat aportar algun gol o alguna assistència. Encara queden dos partits, a veure si puc.
Últimament ho té més complicat, perquè ara està jugant sobretot de lateral dret. S’ho pensava?
No, perquè jugava més amunt, sobretot pel mig i d’interior. Però es van lesionar Benito i Campins, i el mister em va dir que era un moment delicat i que ho entengués, i si ell m’ho diu jo ho intento fer tan bé com puc. Al final ha sortit bé, m’hi he sentit còmode.
Natxo González, que no és gaire amic d’elogiar futbolistes, ha destacat sovint el seu treball...
Que el mister valori la teva feina és el millor. Estic content pels minuts, gràcies a la confiança que m’ha donat, i li ho agraeixo, perquè he millorat i he après molt.
Està ara en el millor moment de la seva carrera?
Fa dos anys que soc a segona A, i l’any passat no vaig jugar tant com ara. Estic molt content, disfrutant, però no em poso límits. Puc millorar i espero fer-ho.
Acaba contracte ara. La seva idea és continuar al Reus?
Hem de parlar-ne amb el club. Estic molt content amb la directiva i amb Sergi Parés, que ja em volia quan era al Lleida. Són detalls importants, com la ciutat i l’afició, que m’encanten i em fan estar còmode. Cal valorar-ho tot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)