3a divisió FEF

JAVI SÓRIA

CENTRAL DEL CONQUENSE

“Tenim il·lusió, però som cauts”

“Al grup català sempre se’l defineix com un dels millors”

“Els agrada la pilota, són joves i amb ganes de créixer”

El Conquense disposa de diversos jugadors experimentats. Javi Soria és, amb diferència, el futbolista amb una trajectòria més dilatada en categories superiors a tercera divisió. Nascut a Conca (16/05/84), el central, o migcampista defensiu, es va formar en les categories inferiors del Conquense i el Real Madrid. Soria ha jugat amb el Guadalajara, el Mirandés i el Racing Club a segona A. Abans de tornar al club de la seva ciutat, el defensa va jugar a segona B amb l’Huracán i el Guadalajara.

Segon del grup 18, el Conquense ha tingut un final de curs sorprenent amb tres derrotes?
En els últims tres partits hem fet molts canvis. Hem tingut moltes lesions, futbolistes que en sortíem d’altres, etc. El tècnic va optar per fer jugar els menys habituals per tal que acumulessin minuts. Va ser més això que no pas res més. Ens vam dedicar a preparar el play-off.
La temporada, doncs, és bona.
Estem contents ja que l’inici no va ser bo. Ens va costar molt començar ja que a la plantilla hi havia molts jugadors nous, a més del cos tècnic. Una vegada ens vam haver acostumat als tècnics i la plantilla es va acoblar, la cosa ha anat molt bé.
Superar la primera eliminatòria contra l’Anguiano ha reforçat tot el grup, no?
Vam aconseguir un bon resultat a Anguiano contra un equip força veterà i molt competitiu, amb un de menys des del minut 25. En la tornada a Conca vam tenir la calma de gestionar el bon resultat i la plantilla va sortir reforçada de la classificació.
Què coneix del Peralada? Com a població, club, equip...
Sabia on era Peralada en un mapa ja que he estat per Girona jugant amb algun dels meus exequips i conec més o menys aquestes terres. Hem vist vídeos i els agrada la pilota, són gent jove i amb ganes de demostrar que volen tirar amunt. Són un bon equip i amb una bona posada en escena, tàctica i física.
Joves amb projecció i alguns jugadors experimentats en categories superiors.
La majoria són joves, però també tenen jugadors que sumen molts partits a segona B i, fins i tot, algun a segona A. És un bon equip, molt complet. Viatgem amb il·lusió a Peralada, però sabedors que hem de ser cauts ja que són un bon equip.
El grup català imposa respecte a l’exterior?
Al grup català sempre se’l defineix com un dels millors de tota la tercera. Tot el futbol d’aquella zona és molt elegant, creatiu, amb molt de protagonisme amb la pilota i, de retruc, important en l’àmbit estatal.
Quins punts forts té el seu equip?
El punt fort, sobretot, és que som competitius. Tenim gent jove i amb il·lusió. El nostre camp ens va molt bé, és gran i també ens agrada tenir la pilota. L’atac el tenim molt reforçat, amb l’experiència necessària que es complementa bé amb el jovent. Els números no són d’un jugador sinó que tota la plantilla aporta el seu granet de sorra.
I els dèbils?
Els punts dèbils, si en tenim, els comproveu diumenge [riu].
Es va formar al Conquense i al Real Madrid. Tenia clar que tornaria al seu club d’origen?
Tenia clar que la meva carrera havia d’acabar al meu club. He tornat després d’haver tingut la sort de jugar a segona A i segona B. Ara intento ajudar l’equip de la meva terra a jugar en una categoria més amunt. No mereixem estar a la tercera de Castella-la Manxa. La ciutat mereix estar més amunt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)