3a divisió FEF

Conjurats per seguir somiant

Fase d’ascens a segona B. El Peralada rep el Conquense (12 h) en el partit d’anada de la segona eliminatòria amb l’objectiu de deixar la porteria a zero i agafar algun gol de renda

Després de desfer-se del Móstoles el Peralada comença avui una nova aventura en la segona eliminatòria d’ascens a segona B contra el Conquense. El conjunt dirigit per Arnau Sala jugarà avui el partit d’anada a casa (12 h) motivat per continuar fent història i amb els objectius ben definits: deixar la porteria a zero i també agafar algun gol de renda de cara al duel de tornada a Conca. “Estem preparats per a la batalla, veig l’equip molt il·lusionat i convençut de poder superar aquesta eliminatòria. Fins i tot crec que estem millor que abans de començar la promoció d’ascens. Jugar l’anada a casa és complicat, perquè si encaixem un gol es complica la cosa, però també som un equip que no canvia la seva filosofia de joc i si el partit de casa no anés bé hauria d’anar millor a Conca.” En aquest aspecte no canviarem res”, explica Arnau Sala, que després d’estudiar detalladament el Conquense al llarg de la setmana en destaca les principals virtuts: “És un equip semblant al Móstoles, que li agrada tenir la pilota i és millor en atac que no pas en defensa, així que hi haurà moments en què haurem de defensar de valent. Té una estratègia ofensiva temible, però també és un equip que s’adapta a les nostres característiques, ja que els agrada jugar a futbol i el seu camp és gran i de gespa natural. Intentarem obtenir un bon resultat a casa, ja que el Conquense ha demostrat ser un molt bon equip com a local i la tornada segur que serà molt complicada i ens faran patir”.

El tècnic del Peralada també destaca la importància que ha de tenir l’afició avui al municipal. “En l’últim partit contra el Móstoles l’afició va estar espectacular, va empènyer de valent i és una part molt important per a nosaltres. Van estar a l’altura i segur que ho tornaran a fer”, conclou Arnau, que per al partit tindrà les baixes dels lesionats Draman Konaré, Nacho Ruiz i David Serrano, a més del porter Gianni Cassaro, sancionat amb un partit després de la seva expulsió en el partit de tornada contra el Móstoles.

El rival, també il·lusionat

El Conquense va viatjar ahir cap a terres gironines amb l’esperança d’aconseguir un bon resultat en el partit d’anada. “El Peralada és un equip jove que practica un futbol de combinació, un estil de joc que ens sol anar bé”, explica l’entrenador José Manuel Poyatos, que no podrà disposar dels lesionats de llarga durada Javi López, Iván Rubio i Luiso, a més de Corrales, que no s’ha pogut recuperar a temps per al primer partit. En principi sí que podrà jugar Tomi, que ha estat dubte fins a última hora per culpa d’un cop al maluc.

LA PRÈVIA

Estem preparats per a la batalla; veig l’equip molt il·lusionat i convençut de poder superar aquesta eliminatòria
El Peralada practica un futbol de combinació, un estil de joc que ens sol anar bé
José Manuel Poyatos
entrenador del conquense
En l’últim partit l’afició va estar espectacular, va empènyer de valent i és molt important
Arnau Sala
entrenador del peralada
El Conquense és un equip semblant al Móstoles, li agrada tenir la pilota, és millor en atac i té una estratègia temible
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)