2a divisió FEF

Sense tocar gaire res

Fase d’ascens a 2a A. Tot i caure en l’eliminatòria de campions, el Barça B confia a tornar al camí del gol amb un esquema similar al dels partits contra la Cultural Leonesa

La rehabilitació psicològica que necessita el Barça B per afrontar la segona eliminatòria de la fase d’ascens contra el Cartagena (demà, 19 h, Cartagonova) implica recuperar l’olfacte de gol. El conjunt blaugrana ha trobat a faltar l’encert a les dues àrees en la fase de campions contra la Cultural Leonesa i és conscient que necessita tornar als números habituals de la lliga regular, en què va ser el segon màxim golejador dels quatre grups, per tenir èxit. Tot i això, Gerard López no veu cap problema estructural en l’equip i confia solucionar aquest problema amb naturalitat i sense moure gaires peces.

En els dos partits contra la Cutural, el registre del Barça es va quedar en un gol, un fet que no li havia passat des de les jornades 22 i 23. Des d’aleshores i fins a acabar la lliga regular, els blaugrana no han deixat d’anotar en cada partit, amb una mitjana de 2,75 gols per partit (una xifra inflada també pel 12-0 contra l’Eldenc). “Entenc que el futbol no ha estat del tot just amb nosaltres en l’eliminatòria contra la Cultural perquè el 4-1 és excessiu. No he quedat disgustat quant a futbol. Hem demostrat tenir arguments futbolístics suficients durant tot l’any i també en l’eliminatòria per continuar confiant en el que fem”, explica Gerard López que recepta “calma, tranquil·litat i confiança” per superar aquest petit sotrac.

Els davanters

En aquest sentit, el paper de la davantera serà clau ja que el quartet més prolífic de la categoria (Romera, Cardona, Perea i Alfaro sumen 50 gols aquest curs) no està fi en les darreres jornades. “Fa sis partits que no marco i és clar que hi penso i en parlo amb els meus germans i amics, però al final el més important és ajudar l’equip de la millor manera possible, sense capficar-me en aquest aspecte”, reconeix Dani Romera. Mentre que Cardona ha marcat en tres dels últims sis partits, Alfaro ha anotat un gol en els últims set xocs, el mateix registre que Alberto Perea. “És una situació difícil d’entrenar perquè és qüestió de detalls”, admet l’entrenador Gerard López. “He insistit als davanters que no tinguin aquesta angoixa. Mentre tinguin les oportunitats, estic convençut que faran gols. Per això estic tranquil perquè contra la Cultural vam tenir possessió i oportunitats, només ens ha faltat aquest encert que ens ha acompanyat durant tot el curs”, hi afegeix el tècnic granollerí.

LES REACCIONS

No m’he de preocupar; hem tingut possessió i ocasions. Els gols ja arribaran
Gerard López
entrenador del barça b

LES XIFRES

50
gols
han sumat el quartet Dani Romera (15), Cardona (15), Alfaro (10) i Perea (10) en aquest curs, incloent-hi la fase d’ascens.
2,75
gols
per partit, de mitjana, va marcar el Barça en els últims 16 partits de lliga regular. A la fase d’ascens, 0,5.
5
gols
del mateix quartet en els últims sis partits. Marc Cardona ha fet tres dianes, i Alfaro i Perea n’han marcat una cada un.
Fa sis partits que no marco però vull ajudar l’equip com sigui, sense capficar-me
Dani Romera
davanter del barça b
Contra la Cultural ens va faltar més contundència a les dues àrees. Ho haurem de millorar
Ferran Sarsanedas
migcampista del barça b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)