Territorial

El Lloret perd contra el campió

1a catalana. Els selvatans tanquen el curs amb una contundent derrota al camp de l’Horta, que ja és equip de tercera divisió

horta 4 lloret 0

HORTA:Gabri (Buetas, 60’), Reyes (Lorente, 80’), Marc Esteve, Barry, Salva (Manel, 80’), Galeano, Genís (Pou, 59’), Édgar, Imaz, Kique (Ignasi, 70’) i Marçal.LLORET:Tuscà, Puntí, Poderoso, Aniol (Roger, 46’), Majó, Narcís (Abder 62’), Riky, Gous (Portavella, 56’), Chino, Xavi Aparicio (Massa, 46’) i Juan (Ivi, 46’).GOLS:1-0 (2’) Marçal. 2-0 (18’) Imaz. 3-0 (26’) Édgar. 4-0 (42’) Kique.ÀRBITRE:Marcelino Gràcia.T.G.:al local Barry; i als visitants Narcís i Roger.T.V.:per doble amonestació al visitant Poderoso (86’).

El Lloret va ser un convidat de pedra en la festa d’un Horta que, gràcies a la clara victòria que va aconseguir contra els selvatans (4-0), va ser proclamat campió i ja és nou equip de tercera divisió.

Els d’Edu Urdiales, excepte intentar superar el Llagostera B en la classificació i ser el millor equip gironí, ja no tenien res en joc. I es va notar. L’ambició, la tensió i la il·lusió dels barcelonins va convertir el matx pràcticament en un tràmit per a ells, i és que en cap moment van veure perillar l’objectiu. De fet, el partit es va començar a decantar ben aviat, i abans de la mitja part ja estava més que sentenciat. L’ex-Palamós Marçal Lladó va encarrilar el partit només començar a favor de l’Horta gràcies a un gran xut de falta directa que va superar Tuscà. Encara en la primera mitja hora de partit, Imaz i Édgar es van encarregar de resoldre el partit fent el dos i el tres a zero, respectivament. Kique, abans del descans, va fer el 4-0 definitiu i va convertir la segona part en una festa per als barcelonins.