Nàstic

futbol

nàstic

“No hem de pensar que l’empat ens serveix”

Nàstic. La plantilla grana no vol relaxar-se en el partit decisiu contra l’UCAM i Muñiz diu que sortiran a vèncer, com en els dos últims duels

Dels quatre equips que demà lluitaran per evitar l’última plaça de descens a segona B, on ja hi ha el Mallorca, l’Elx i el Mirandés, el Nàstic és el que ho té millor. En farà prou amb l’empat i juga al seu estadi, però la plantilla grana no vol anar refiada i assegura que sortiran a buscar la victòria contra l’UCAM, que per assegurar-se la salvació necessitarà els tres punts. “No hem de pensar que l’empat ens serveix. Jo crec que quan surts a empatar acabes tenint problemes. Sortirem a guanyar, com en els dos últims partits”, va afirmar ahir Juan Muñiz, que té clar que el seu equip no es refiarà ni pecarà de falta d’ambició. “Si ens relaxem o pensem que ho tenim més fàcil que els altres rivals ens equivocarem. Hem fet dos partits molt bons que no servirien de res si contra l’UCAM no fem el mateix”, diu. Juan Muñiz considera que la temporada “complicada” que estan vivint els ha de servir, sobretot als més joves, “per madurar i agafar experiència”. El migcampista asturià admet que si finalment obtenen la permanència ho celebraran gairebé com si fos un ascens. El Nou Estadi viurà un gran ambient per ajudar els seus jugadors, ja que ahir només quedaven localitats de preferent superior.

LA FRASES

Si ens relaxem o pensem que ho tenim més fàcil que els altres rivals ens equivocarem
Juan Muñiz
migcampista del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)