Territorial

El Reus comença millor

Fase d’ascens a 3a divisió. Els roig-i-negres agafen avantatge gràcies al triomf per la mínima en l’anada

SANTS 1 REUS B 2

SANTS:Yamandú, Fabregat, Alberto, Cura, Picolo, Crivellés (Xavi Pérez, 86’), Mulero (Peque, 59’), Aleix, Gaudioso, Borrull (Guille, 67’) i Navarro.REUS B:Sillero, Vargas (Vernet, 73’), Torre, Àlex, Miranda, Miravent, Dome, Xavi Jaime, Marcel, Fabra (Franco, 71’) i Édgar (Roger, 86’).GOLS:0-1 (26’) Torre. 1-1 (46’) Navarro. 1-2 (78’) Fabregat, en pròpia porteria.ÀRBITRE:Vidal Clermont.T.G.:a Cura, Picolo i Gaudioso; i a Torre, Miranda, Édgar i al tècnic Lluís Albesa.PÚBLIC:Uns 600 espectadors.

El Reus B té l’ascens encarrilat després de vèncer a domicili en el partit d’anada de la promoció. El Sants, que va ser millor en la primera part, va topar amb un rival efectiu i que, a sobre, es va trobar amb el gol en pròpia de Fabregat a les acaballes.

En un tram inicial marcat pels nervis, el Sants va ser millor, amb Crivillés incisiu per la banda. Però en una jugada aïllada, una falta de Marcel que va tocar en la barrera, va caure a peus de Torre, que va fer el 0-1 (26’). Després del gol, els locals ho van seguir provant, tot i que en el darrer minut Yamandú va haver de treure una mà salvadora. A la represa, just començar, Navarro va empatar, però a poc a poc el Reus va aconseguir traslladar el joc a camp rival fins que, en una jugada desafortunada, Fabregat es va fer gol en pròpia porteria i va deixar les coses costa amunt al Sants.