3a divisió FEF

futbol

peralada

Una derrota que no fa mal

Endavant. El Peralada, que tenia el coixí del 3-0 del partit d’anada, es classifica per a l’eliminatòria final tot i perdre al camp del Conquense. Els peraladencs coneixeran avui l’últim rival

CONQUENSE 3 PERALADA 1

CONQUENSE:Álex Ruiz, Manu (Héctor, 45’), Tomi, Javi Soria, Sillas, Fran Simón, Vicky (Pablo Coscolín, 80’), Álvaro Collado, Gerica, Tajamata i Corrales (Alonso, 45’).PERALADA:Gianni, Chele, Estellés (Víctor Alonso, 45’), Vallho, Carbonell, Djak Traoré, Carbó, Boniquet (Sergi Álamo, 69’), Cesc Clotet (Higón, 59’), Coro i Forgas.GOLS:0-1 (1’) Cesc Clotet. 1-1 (51’) Gerica. 2-1 (60’) Fran Simón. 3-1 (91’) Álvaro Collado.ÀRBITRE:Alcaraz Bernal.T.G.:als locals Tajamata, Pablo Coscolín i Héctor Rubio; i als visitants Víctor Alonso i Coro.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 2.000 espectadors a la Fuensanta.

El Peralada jugarà l’eliminatòria final d’ascens a la segona divisió B. Després del 3-0 obtingut en el partit d’anada el conjunt dirigit per Arnau Sala va assegurar ahir el passi tot i perdre al camp del Conquense (3-1), una derrota que no va privar els peraladencs d’assolir l’objectiu. El partit va semblar decantar-se a favor del Peralada amb un gol als quaranta segons de Cesc Clotet, però el Conquense va reaccionar en la segona meitat amb dianes de Gerica (51’), Fran Simón (60’) i Álvaro Collado (91’), una remuntada que va ser estèril per als de Conca, condemnats pel resultat de l’anada. Una vegada aconseguit l’accés a la final el Peralada coneixerà avui l’últim rival de la fase d’ascens.

Marquen ben aviat

El partit va començar de la millor manera possible per al Peralada, ja que es va avançar tot just als quaranta segons amb un gol de Cesc Clotet, que va definir dins l’àrea amb la cama esquerra després d’una gran assistència de Marc Carbó. Després del gol el conjunt peraladenc va continuar actiu i concentrat, dominador, mentre que el Conquense va tenir la seva primera ocasió clara amb un cop de cap d’Álvaro que se’n va anar fora per ben poc. Tot i així era el Peralada l’equip que disposava de les millors oportunitats, com una rematada de Boniquet des de la frontal que va estar a punt de suposar el 0-2 –la pilota va sortir fregant el pal–. Forgas i Coro també ho intentaven amb diferents xuts que va aturar el porter Álex Ruiz, que veia com cada vegada se li acumulava més feina, la majoria de vegades després de jugades de contraatac.

El domini dels visitants era abassegador, tant tècnicament com físicament, però les contínues arribades no es traduïen en gols. El porter Gianni –va tornar a la titularitat després de complir un partit de sanció– també va intervenir abans del descans aturant una perillosa rematada de Manu, i així es va arribar a la mitja part, amb un 0-1 a favor dels gironins que deixava l’eliminatòria totalment encarrilada –per passar, el Conquense estava obligat a marcar cinc gols i no encaixar-ne cap més.

Un mal menor

Poc després de la represa el Conquense va empatar amb un gran gol de Gerica, que va perforar la porteria rival amb un espectacular xut des de fora l’àrea (51’). Arran de l’1-1 el Conquense va agafar confiança i va estar a punt d’avançar-se amb un llançament de falta de Fran Simón que va aturar providencialment Gianni. Poc després el porter del Peralada no va poder fer res per evitar el segon gol del Conquense, obra del mateix Fran Simón, que no va perdonar amb una rematada tot sol des del punt de penal (60’).

Encara quedava mitja hora i els locals no es rendien, amb Gerica enviant una falta al pal. El Peralada havia desaparegut del mapa en la segona part i encara va encaixar un gol més, el que va marcar Álvaro Collado en el temps afegit amb un xut ras que va tancar definitivament el marcador (91’). Objectiu complert per al Peralada, tot i la derrota.

NOMÉS DE COMENÇAR

Cesc Clotet va avançar el Peralada amb un gol als quaranta segons de joc

LA SEGONA PART

El Conquense va protagonitzar una remuntada estèril amb gols de Gerica Simón i Álvaro

ELS VESTIDORS

4
gols
de Cesc Clotet amb el Peralada aquest curs, tres en la lliga i el d’ahir en la promoció d’ascens

PEÇA IMPORTANT

En el global de l’eliminatòria hem estat molt superiors. Havíem fet la feina en l’anada i avui, tot i perdre, tampoc hem patit en excés
L’últim rival segur que serà complicat; només espero un desplaçament més còmode
Arnau Sala
entrenador del peralada
El primer gol ens ha condicionat molt, però en la segona part hem tret l’orgull
José Manuel Poyatos
entrenador del conquense

Primers gols en contra en tota la fase d’ascens

El Peralada va encaixar ahir a la Fuensanta els seus primers gols en contra en la promoció d’ascens a segona B. I és que anteriorment els peraladencs havien aconseguit deixar la porteria a zero en els dos partits de la primera eliminatòria contra el Móstoles (0-1 i 2-0), i també en el primer partit contra el Conquense (3-0). D’altra banda, el Peralada va presentar dues novetats en l’onze titular respecte al del partit d’anada al municipal. Gianni Cassaro va recuperar la titularitat a la porteria després de perdre’s el primer enfrontament per sanció –Richi Paz el va substituir–, mentre que Xavi Boniquet va ocupar la posició d’extrem dret en detriment de José Higón, que va entrar de refresc en la segona meitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)