2a divisió FEF

Oriol Ayala, el segon

Llagostera. El central gironí, de 20 anys, arriba procedent del Palamós i reafirma l’aposta per la joventut del club llagosterenc, que ja va confirmar el fitxatge del també defensa Pep Mateu (19 anys)

El Llagostera ha posat fil a l’agulla pel que fa a les noves incorporacions. El club llagosterenc va anunciar ahir el fitxatge d’Oriol Ayala, defensa gironí de 20 anys que arriba procedent del Palamós, una aposta de present i de futur que reafirma les noves intencions dels blaugrana, que la setmana passada ja van presentar el també defensa de 19 anys Pep Mateu (Júpiter). Igual que Mateu, Ayala arriba de la tercera divisió, en què les dues últimes temporades ha tingut una participació notable en el Palamós a les ordres de Joan Mármol (2.224 minuts aquesta temporada i 2.340 en la 2015/16). Oriol Alsina ja fa temps que segueix de prop les evolucions del jugador, concretament des de la seva etapa com a director esportiu del Girona, que va coincidir amb la marxa del central al juvenil del Madrid.

Després de les arribades de Mateu i Ayala, el Llagostera continua treballant en la confecció de la plantilla de la temporada vinent. La direcció esportiva llagosterenca està pendent de la incorporació de més futbolistes, tot i que tampoc es descarta que algun jugador amb contracte en vigor pugui abandonar l’entitat, que ja va anunciar les baixes de Jordi Masó (Olot), Jose Moragón, Rubén Martínez i Nando Quesada, a més de Vivi i Manel Martínez, que estaven cedits pel Girona.

VELL CONEGUT

Alsina coneix el jugador de l’etapa al Girona, quan Ayala va fitxar pel juvenil del Madrid

AMB PROTAGONISME

2.224
minuts
ha jugat Ayala aquest curs amb el Palamós. Un curs abans n’havia disputat 2.340

SENSE PARAR

El Llagostera, tot i no tenir pressa, vol seguir avançant en els fitxatges
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)