2a divisió FEF

Martín Posse pren possessió

2a divisió B. L’Olot presenta Martín Posse com a nou entrenador del nou projecte a segona B. L’argentí, ambiciós, promet un joc atractiu i amb valentia tot i el nivell elevat del grup tercer

L’Olot va presentar ahir Martín Posse com a nou entrenador del primer equip. El nou pal de paller arriba a la Garrotxa després d’haver dirigit en les últimes tres temporades la Pobla de Mafumet –durant el primer any va aconseguir l’ascens històric a segona B, en el segon va perdre la categoria i el curs passat va col·locar l’equip grana en setena posició del grup cinquè de tercera– i, amb anterioritat, va entrenar l’Hospitalet, només en les vuit primeres jornades de la campanya 2013/14 a segona B. L’argentí és l’escollit per substituir Ramon Calderé i compleix perfectament les característiques buscades per l’àrea esportiva. El joc amb la pilota com a protagonista, el sentit tàctic i la competitivitat personal i de grup són elements bàsics d’un perfil que Posse haurà de demostrar que té. “És un plaer i un orgull pertànyer a la família de l’Olot. Sempre que he vingut aquí com a rival he palpat un bon ambient, espero que l’afició se senti orgullosa i identificada amb el joc que faci l’equip”, comentava el flamant tècnic de l’Olot. L’exjugador professional –va jugar set temporades a l’Espanyol– firma per una única temporada en la qual tindrà l’objectiu d’assolir la permanència en la categoria evitant els patiments que en el passat ha hagut de passar l’entitat garrotxina jugant a segona B. “És un repte preciós, formarem un equip amb futbolistes de la zona i intentarem aplicar una idea atractiva a còpia d’esforç i el treball com a base”, deia Posse, que respecte a les dificultats que es trobarà en un grup tercer que es preveu ferotge amb els descensos des de segona A del Mallorca o l’Elx, hi afegia: “Competirem contra gegants però voldrem ser valents, amb cap i cautela. Els meus equips intenten ser protagonistes, tot i que som conscients que allò primordial serà competir.”

Posse, al costat del secretari tècnic, Sergi Raset, començarà des d’avui mateix a posar fil a l’agulla a la planificació de la plantilla. De fet, el mateix Raset ja té una llista de renovacions i baixes a punt i, fins i tot, algun fitxatge aparaulat que pugui engrescar encara més els aficionats. “Hi ha coses perfilades i en els propers dies anirem informant. He volgut aturar una mica les coses per parlar amb el nou tècnic i pensar i executar tots els aspectes que hem de tractar”, sentenciava Sergi Raset, que va acompanyar Posse, juntament amb Rotchen, el seu ajudant, i el president, Joan Agustí, que va tancar l’acte. “Contractem un tècnic en creixement i això és el que vol fer el club, créixer constantment”, concloïa Agustí.

LES REACCIONS

Contractem un tècnic en creixement i això és el que vol fer el club, créixer constantment
Joan Agustí
president de l’Olot
És un plaer i un orgull pertànyer a la família de l’Olot. Espero que l’afició se senti orgullosa i identificada amb el joc que faci l’equip
És un repte preciós, intentarem aplicar una idea atractiva a còpia d’esforç i el treball com a base
Martín Posse
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)