3a divisió FEF

Mateix esquelet, mateixos objectius per al Terrassa

3a divisió. Els vallesans, que ja tenen la plantilla molt avançada, lliguen les renovacions dels seus homes més importants per tornar a aspirar a l’ascens a segona B

Els més rics, els primers a escollir. El Terrassa ja té clar quina serà la seva columna vertebral per assaltar l’ascens de categoria l’any que ve. I s’assemblarà força a la d’aquest any, en què l’equip va quedar a prop (tercer en la lliga regular i eliminat en la primera eliminatòria de la promoció d’ascens). Els vallesans van fer oficial ahir la renovació d’Amantini, David López, Guti i Álex Fernández, que s’afegeixen a Ortega, el porter suplent Vives, Raúl Torres i Nils, que tenien contracte per al curs vinent. Els jugadors més utilitzats, doncs, continuaran. “Vam arribar a Terrassa amb un objectiu: pujar de categoria, i després del que hem viscut aquest curs ho tornarem a intentar”, admet el migcampista Àlex Fernández. L’entitat ha de decidir-se sobre el futur del central Joel, el migcampista De Val, l’extrem Ballesteros i el lateral Castell.

Continuen
José Ortega porter
Uri Vives porter
Guti lateral
Amantini central
David López defensa
Álex Fernández migcampista
Raúl Torres atacant
Nils Puchades davanter
Fitxatges
Sergi Valls central
Granollers
Sidibe lateral
Farners
Dani Sánchez migcampista
Muntanyesa
Guzmán migcampista
Vilafranca
Daisuke extrem
Cerdanyola
Toro davanter
Sant Andreu
Vega davanter
Torna de la cessió de la Muntanyesa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)