2a divisió FEF

El Llagostera fitxa Moha

2a divisió B. L’atacant, de 21 anys i que ja havia passat pel club en la seva etapa de juvenil, arriba procedent del Figueres (3a divisió). Els gironins també incorporaran el porter Juan Flere (Damm)

El Llagostera va anunciar ahir el fitxatge del davanter de 21 anys Moha Chabboura, procedent del Figueres (3a divisió), i es converteix en la tercera incorporació de l’equip de cara al curs vinent després dels centrals Pep Mateu i Oriol Ayala, també jugadors sub-23. Nascut a l’Armentera, l’atacant es va formar en diversos equips de l’Alt Empordà, com el Juncària, el Llançà, el Vilajuïga i el Peralada abans de jugar al juvenil del Girona i també del mateix Llagostera –hi va acabar un curs cedit pel club de Montilivi quan la divisió d’honor ja havia acabat–. Ja com a sènior, Moha va passar pel Girona B (1a catalana) abans de fitxar el novembre del 2015 pel Figueres, amb el qual Moha ha disputat les dues últimes temporades, en què ha marcat vuit gols en cadascuna –aquest curs va marcar 4 dels 8 gols totals en un sol partit.

Amb l’arribada de Moha, el Llagostera ja té tres davanters centre purs a la plantilla, ja que també tenen contracte Rafa Jordà i Manu Gavilán. En contrapartida, el club va perdre el pitxitxi Manel, cedit pel Girona i que ha acabat el curs amb el Llorca assolint l’ascens a 2a A.

Flere, més joventut

El Llagostera també té lligat el porter Juan Flere, de només 19 anys i que el curs passat va jugar en el juvenil de divisió d’honor de la Damm.

TRES EN PLANTILLA

Jordà, Gavilán i Moha són avui dia els davanters centre del Llagostera

ELS REGISTRES

8
gols
en cadascuna de les dues últimes temporades amb el Figueres ha marcat Moha Chabboura.

JUAN FLERE

Arriba del juvenil de la Damm, però el club encara té pensat fitxar algun porter més
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)