3a divisió FEF

El ‘Pinzas Team’, un equip en plena forma per a la final

Fase d’ascens a 2a B. El Rápido de Bouzas, pel qual poca gent apostava a l’estiu, afronta l’encreuament final contra el Peralada havent guanyat els quatre partits de la fase d’ascens i sense encaixar cap gol

“Hi havia molts missatges des de fora que deien que érem un equip agafat amb pinces, que no entràvem en els plans per jugar la promoció d’ascens, però nosaltres ho hem aconseguit”, explicava fa poc l’entrenador del Rápido de Bouzas, Patxi Salinas, que elogiava el gran treball de la plantilla i responia a la poca confiança que havia generat l’equip a l’estiu. Ara Salinas ho aprofita per recordar que el Pinzas Team està més que viu en el somni de pujar a segona B, un objectiu del qual només el separa l’encreuament final contra el Peralada.

Els números del Rápido aquesta temporada parlen per si sols. L’equip va quedar segon del grup 1 amb 72 punts, només superat pel Deportivo B, i sent l’equip menys golejat de la seva lliga, amb només 24 gols en contra. Molt sòlid com a local (els gallecs van sumar 46 punts al Baltasar Pujales), el Rápido sol practicar un joc força pràctic i vertical –Salinas alterna els sistemes 4-2-3-1 i el 4-4-2–, amb jugadors elèctrics per les bandes i amb Pablo Carnero com a principal amenaça en atac amb 15 gols. Ara caldrà veure com planteja l’equip de Bouzas l’eliminatòria decisiva contra el Peralada, que a priori té un perfil molt més atrevit i ofensiu. En aquest sentit, no és descartable que els gallecs adoptin una mica l’estratègia que van tenir en l’últim encreuament contra el Villa de Santa Brígida (0-1 i 1-0), en què van donar la iniciativa al rival i ho van aprofitar per fer mal al contraatac amb ràpides transicions. Contra el Peralada el Rápido tindrà les baixes dels centrals Portas i Martín.

GIREN LA TRUITA

Porters
DIEGO García VÁZQUEZ 22 anys
AARÓN Puentes 24
Defenses
MARTÍN BARREIRO 26
JESÚS VARELA 31
David PORTAS 33
ADRIÁN ARIAS 29
Sergio COTILLA 25
Diego VIEYTES 26
FerNANDO Ramilo 33
Migcampistes
YAGO Pérez 29
NICOlás del Río 21
DIEGO DIZ 26
Óscar PARDAVILA 24
DIEGO ROCHA 21
Davanters
TOMÁS Comesaña 32
RAÚL ESPINOSA 21
PABLO CARNERO 29
NANO Fernández 22
JUANMA TORRES 27
YOUSSEF El Ouatani 22
CARLOS PEREIRA 27
Entrenador
Patxi Salinas 53

LA FÓRMULA

La poca confiança inicial de l’entorn ha generat una motivació extra per a l’equip gallec
El Rápido sol practicar un joc pràctic i vertical, alternant el 4-2-3-1 i el 4-4-2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)