Territorial

futbol

Promoció ascens a 3a

El Reus B agafa avantatge

Promoció ascens a 3a. El filial roig-i-negre es va imposar en el partit d’anada al camp del Sants i té l’eliminatòria força ben encarrilada

Disputada la meitat de la promoció d’ascens a tercera, el Reus B té més a prop el seu objectiu. Després de l’1-2 a l’anada, l’eliminatòria fa baixada per al conjunt del Baix Camp, tot el contrari que per al Sants, que haurà d’anar a totes dissabte. “Volíem sortir vius de l’anada i, més que vius, en sortim amb un gran premi”, comentava el tècnic roig-i-negre, Lluís Albesa, quan va acabar el primer partit.

Com tot bon partit de promoció d’ascens, el duel jugat dissabte a l’Energia va tenir de tot. Nervis, molts nervis, trams de domini per a cada equip i, per sort, gols. “En la lliga et pots equivocar, però en aquest tipus de partits no. Hem començat molt tensos i no hem volgut arriscar gaire fins a estar més assentats en el partit”, es justificava Albesa, que va veure com en la primera meitat el Sants va tenir el control. “Han tingut molta efectivitat, però és que els partits els determinen els gols i ells n’han fet dos”, va replicar al seu torn el preparador del Sants, Tito Lossio, que, tot i això, es va mostrar esperançat per a la tornada.

El cop per als barcelonins, però, és dur: “Si perds un partit en què l’altre equip t’ha dominat i ha estat superior, potser no te’n vas tan decebut. Però no és així; és un partit que hem dominat, que hem preparat bé i que hem esperat tot l’any... és normal que els nois estiguin tocats”, va dir Lossio. Una sensació ben diferent a la que hi havia a l’altre cantó: “Sabíem que ens collarien, però per a nosaltres era important marcar i ho hem fet dues vegades. Volíem arribar a la tornada amb la tranquil·litat de no haver d’anar a buscar el partit i poder fer el nostre joc de tenir la pilota i dominar”, explicava el capità dels reusencs, Marcel.

L’anada, decisiva

Si ens hem de refiar dels pocs precedents que hi ha d’aquestes eliminatòries per pujar a tercera divisió, el Reus B ho té tot a favor. En les quatre eliminatòries prèvies per decidir l’ascens a tercera entre els subcampions dels dos grups –l’any 2012, el Vilassar i el Júpiter es van enfrontar sabent ja que havien pujat–, els equips que han agafat avantatge en l’anada s’han acabat enduent el premi en la tornada. És el cas del Granollers fa dos cursos (4-2 en l’anada contra el Santboià) i del Santfeliuenc la temporada 2012/13, que, com el Reus B, va vèncer a domicili 1-2 en el primer partit. El Sants intentarà trencar la història.

LES FRASES

La justícia és molt relativa. Han tingut molta efectivitat i els gols són el que marquen els partits
Tito Lossio
entrenador del sants
Volíem sortir vius del partit d’anada, i més que vius, en sortim amb un gran premi
Lluís Albesa
entrenador del reus b
Volíem arribar a la tornada amb la tranquil·litat de no haver d’anar a buscar el partit a Cambrils
Marcel Meseguer
capità del reus b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)