3a divisió FEF

PABLO CARNERO

DAVANTER DEL RÁPIDO DE BOUZAS

“El que hem fet aquesta temporada és increïble”

“La final és o tot o res, però nosaltres ja hem fet un any rodó i arribem en forma”

“En Patxi [Salinas] ens ha informat, està al cas de tot. Cadascú tindrà la seva tàctica”

Amb 15 gols entre la lliga i la promoció d’ascens, Pablo Carnero (Vigo, 3/1/1988) és el màxim golejador del Rápido de Bouzas, rival del Peralada en l’última eliminatòria per pujar a segona B. L’atacant destaca el gran moment que passa el seu equip, que s’ha plantat en la final amb autoritat i uns números que s’han de tenir molt en compte (quatre victòries en quatre partits en la fase d’ascens i sense encaixar cap gol). Quant a l’enfrontament contra el Peralada, Carnero espera una eliminatòria complicada i oberta, sense favorit clar.

Ja són a la final. El somni de l’ascens a segona B és a només 180 minuts.
Sí, és el somni de tots dos equips. La final és o tot o res, però nosaltres ja hem fet un any rodó i arribem en forma. Ara estem disfrutant del moment i afrontem aquesta final amb il·lusió, humilitat i treball.
Els ha tocat el Peralada, que m’imagino que ‘a priori’ no era un dels rivals més accessibles.
Sabíem que hi havia diversos filials vius, i el grup català sempre és fort, però també el gallec. Senzillament mesurarem les forces al terreny de joc i que guanyi el millor.
Què en saben, dels gironins?
Fins ara en sabíem poca cosa, però en Patxi [Salinas] ens ha informat, ell coneixia alguns jugadors de quan va estar per Sant Andreu i està al cas de tot. Cadascú tindrà la seva tàctica.
Jugaran la tornada a fora. Ho veu un hàndicap important?
El sorteig ha anat així i ho haurem d’afrontar d’aquesta manera, intentarem que el viatge sigui còmode per afrontar la tornada en les millors condicions possibles. Volem viatjar en avió perquè viatjar en autocar és una pallissa, i això en una eliminatòria pot influir molt.
Quina creu que pot ser la clau d’aquesta eliminatòria?
Els dos equips trauran les forces d’on sigui, però després seran els detalls individuals els que marcaran el desenllaç.
El que és clar és que el Rápido arriba al moment decisiu en plena forma. Quatre victòries en quatre partits en la fase d’ascens, amb vuit gols a favor i cap en contra.
Sí, crida molt l’atenció que un equip com el nostre estigui fent uns números així. Són uns números insuperables i estem en un moment de forma que sembla que volem sols.
Han demostrat que tenen diferents registres, capaços de ser un malson en atac i també de cedir la pilota al rival per fer mal al contraatac. Ser imprevisible i tenir diferents variants sempre és bo per a un equip.
Sí, unes vegades toca defensar i altres atacar, ja veurem què passa en aquesta última eliminatòria. Les circumstàncies de cada partit faran que cada equip adopti la seva estratègia.
A l’estiu van haver de sentir molts comentaris que deien que eren un equip fet amb pinces i que no arribarien enlloc. Han fet callar força boques...
Hi ha gent que no ens estima gaire, i no sabem per què, ja que nosaltres som un equip d’allò més humil. Però som aquí.
Tenir Patxi Salinas d’entrenador també deu haver influït en la bona dinàmica de l’equip.
Sí, és una persona amb molta experiència i ens transmet molt bé les seves vivències.
És el pitxitxi de l’equip amb 15 gols, que no està gens malament.
Sí, però podrien haver estat moltíssims més, ja que de vegades els davanters anem a ratxes i no materialitzem totes les ocasions que tenim, o senzillament l’equip no en genera tantes. Però jo estic molt satisfet d’haver-hi pogut contribuir amb 15 gols, estic molt content, però sobretot per l’equip, perquè el que hem fet aquest any és increïble. He estat en equips de categoria superior i amb més nom, però el que hem fet aquesta temporada amb el Rápido és molt difícil de fer amb els mitjans que tenim.
Té experiència prèvia a segona B. Li deu fer il·lusió tornar a la categoria de bronze, no?
Bé, actualment entre la tercera i la segona B tampoc és que hi hagi gaire diferència, en totes dues competicions hi ha una gran igualtat i les condicions tampoc són gaire diferents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)